2012-11-05 10:50:11
Φωτογραφία για ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ «ΚΛΕΙΣΤΟ» ΚΛΑΜΠ ΟΜΑΔΩΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα αρκετά ιδιαίτερο κλαμπ ομάδων, που παραμένουν αήττητες στα εγχώρια πρωταθλήματά τους, κάτι, που όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", έχουν να επιδείξουν μόνο οι Μπαρτσελόνα και Σαχτάρ.

Διαρκής είναι η άνοδος του Ολυμπιακού σ' όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Η αήττητη πορεία που διαγράφει στο φετινό πρωτάθλημα ο νταμπλούχος Ελλάδας μετά από την ολοκλήρωση των εννιά πρώτων αγωνιστικών, που συνοδεύτηκε από το άνετο 2-0 επί του ΟΦΗ, με συντελεστή οκτώ νικών και μίας ισοπαλίας τον οδηγούν εκ του ασφαλούς προς την κατάκτηση του 40ου τίτλου της ιστορίας του.

Το εκπληκτικό ξεκίνημα των ερυθρόλευκων, όχι μόνο τους έχει δώσει αίσθηση και μεγάλο αέρα υπεροχής έναντι των εγχώριων ...ανταγωνιστών τους, οι οποίοι την ίδια ώρα δίνουν αγώνα για την ...παραμονή τους, αλλά τον έχει καταστήσει σ' ένα αρκετά ιδιαίτερο και τιμητικό για τον ίδιο κλαμπ!


Αυτό στο οποίο συγκαταλέγονται οι ευρωπαϊκές ομάδες, που έχουν να επιδείξουν το αήττητο στο σύνολο των πρωταθλημάτων στην «Γηραιά Ήπειρο».

Οι εντός έδρας ήττες των Γιουβέντους (1-3 από την Ίντερ), Παρί Σ.Ζ. (1-2 από την Σεντ Ετιέν), Άγιαξ (0-2 από την Φίτεσε), όσο και αυτή της μέχρι το Σάββατο αήττητης Ατλέτικο Μαδρίτης από την Βαλένθια στο «Μεστάγια» (επίσης με 2-0) εδραίωσαν τον Θρύλο στο κλαμπ των τριών μοναδικών αήττητων ομάδων στα εγχώρια πρωταθλήματά τους.

Σε αυτή η κατηγορία ανήκουν πλέον μόνο η πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2011 Μπαρτσελόνα, αλλά και η Σαχτάρ (που κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2009), η οποία μετράει 14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ουκρανικό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ