2012-11-05 17:12:02
Φωτογραφία για Στα δικαστήρια για το χριστουγεννιάτικο χωριό
Στον εισαγγελέα καταφεύγουν σήμερα οι έμποροι της Λάρισας για το θέμα του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού», ενώ το δρόμο της δικαιοσύνης θα... ακολουθήσει σήμερα και η παράταξη της «Λαρισαίων Πόλις», δια του νομικού της συμβούλου Κώστα Καραμπάτσα, για να καταγγείλει την μηχανορραφία της ανύπαρκτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ανατέθηκε η χρήση της σκεπαστής δημοτικής αγοράς σε ιδιώτη και μάλιστα αντί ευτελούς ποσού.

Όλα αυτά την ώρα που η τοπική αγορά βράζει εις βάρος του δημάρχου Κώστα Τζανακούλη, ο οποίος αποτελεί πια κόκκινο πανί για τους καταστηματάρχες της πόλης που βλέπουν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται εξ αιτίας δικών του αποφάσεων.

Είναι ενδεικτικό ότι μετά τον Εμπορικό Σύλλογο, την αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου, και το ΤΕΕ, σειρά έχει το Επιμελητήριο της πόλης να στραφεί κατά της απόφασης του δημάρχου.

Το Επιμελητήριο Λάρισας, με καταχωρήσεις στο τοπικό Τύπο, καταθέτει τη δική του πρόταση επί του θέματος καλώντας τη δημοτική αρχή «να επανασχεδιάσει όλες τις δράσεις μεταφέροντας το σύνολο των εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης καλώντας την να συνεργαστεί με φορείς που μπορούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός ποιοτικού και αποδοτικού αποτελέσματος».

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον Εφ. Κόσμος (Κ.Τ.)

larisanew.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ