2012-11-05 17:11:43
Φωτογραφία για Με απουσίες οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για τη νίκη
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονπελιέ αύριο (06/11, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει μόνο τη νίκη, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τονίζει πως αυτη θα έρθει με την ώθηση που θα δώσει ο κόσμος στους «ερυθρόλευκους» - «Εκτός μάχης» Τζεμπούρ, Ιμπαγάσα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ περίμενε την τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» τη Δευτέρα προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση των Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ και Φουστέρ, ωστόσο τα μαντάτα ήταν ευχάριστα μόνο για έναν από τους τρεις.

Ο Αλγερινός επιθετικός δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο γόνατο, με αποτέλεσμα οι όποιες ελπίδες συμμετοχής του υπήρχαν να εξανεμιστούν, ενώ και ο «Κάνιο», παρά το γεγονός ότι επέστρεψε την Κυριακή (4/11) σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, κανονικά σε αυτήν συμπεριλήφθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έδειξε πως είναι σε θέση να προσφέρει κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας.


Εκτός από την τελευταία προπόνηση (ενόψει Μονπελιέ), στην οποία ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως συνηθίζει παραμονές αγώνων, έριξε βάρος στην τακτική και στα «στημένα», έμεινε και ο Κοντρέρας, συνεχίζοντας τη θεραπεία που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της, ο Ζαρντίμ ανακοίνωσε και τους «εκλεκτούς» της αποστολής: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ,, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας θα εξασφαλίσει, σε ένα μεγάλο ποσοστό, τουλάχιστον την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, κάτι που αποτελεί και πιο εφικτό στόχο για τους Πειραιώτες. Αυτό ακριβώς επεσήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τους Γάλλους.

«Στόχος μας δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Με νίκη θα βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη του πρώτου μας στόχου, δηλαδή να συνεχίσουμε στο Europa League. Βέβαια, επιθυμούμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Η Μονπελιέ είναι καλή ομάδα, αφού είναι η πρωταθλήτρια Γαλλίας. Ελπίζω με τη βοήθεα του κόσμου μας που θα έρθει στο γήπεδο, να πάρουμε τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» εκπροσώπησε ο Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και αύριο. Η Μονπελιέ είναι καλή ομάδα, όμως παίζουμε στην έδρα μας και για να προκριθούμε στην επόμενη φάση, θα πρέπει να πάρουμε αυτό το ματς».
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Tο σπουργιτάκι...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Tο σπουργιτάκι...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ