2012-03-22 17:07:05
Φωτογραφία για Σύλλογος Άλμα - Πασχαλινό Bazaar '12
Με το σύνθημα «Ένα ΑΛΜΑ πριν την Ανάσταση» Ο «Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ» σας περιμένει και φέτος στην Μαρίνα Φλοίσβου 31 Μαρτίου και... 1 Απριλίου 2012από τις 10:00 έως τις 22:00 σε ένα πολύχρωμο Πασχαλινό bazaar που θα σας συναρπάσει!

Υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες , φιλοτεχνημένες από τα παιδιά, τους εθελοντές και τους παιδαγωγούς του Συλλόγου μας, χειροποίητα κουλουράκια και πασχαλινά γλυκίσματα από την Μυρσίνη Λαμπράκη, όμορφα ανοιξιάτικα λουλούδια και αμέτρητες ακόμη εκπλήξεις σας περιμένουν!

Φέτος ανάψτε την λαμπάδα της αγάπης και δώστε αισιοδοξία στα παιδιά μας και τις οικογένειές τους. Ελάτε να μας γνωρίσετε για να μας στηρίξετε!!!

To Σάββατο 31 Μαρτίου στις 12:00 π.μ θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί με τον κύριο Κούνελο που θα βοηθήσει τα παιδιά να διαλέξουν τις λαμπάδες τους και να μαζέψουν τα κρυμμένα πασχαλινά αυγά της KINDER …με σούπερ δώρα έκπληξη.

Την Κυριακή 1 Απριλίου και ώρα 11.00 η αγαπημένη σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη θα ετοιμάσει νόστιμες πασχαλινές λιχουδιές με τους μικρούς μας φίλους!

Σας περιμένουμε!

Τα έσοδα θα διατεθούν για τον πρώτο ξενώνα για παιδιά με αναπηρία στο Π.Φάληρο!!almatop.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ