2012-03-22 17:17:19
Φωτογραφία για ΜΠΑΜΠΑΤΣΑΝ: «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Babacan, αφού επεσήμανε πως «η μοναδική φόρμουλα» που θα σώσει το μέλλον της Ελλάδας, περνά από την αύξηση των εμπορικών συναλλαγών και των επενδύσεων με την Τουρκία, είπε κατά λέξη «η Ελλάδα δεν είναι μια εύκολη χώρα για τον επιχειρηματικό κόσμο. Για αυτό θα ήταν καλύτερα, οι Τούρκοι επιχειρηματίες να ενδιαφέρονται κυρίως για έτοιμες εγκαταστάσεις και εταιρείες που λειτουργούν».

Αυτά αναφέρει το επίσημο τουρκικό πρακτορείο TRT. Ο Babacan είπε επίσης: «Τι θα κάνει η Ελλάδα για να εξασφαλίσει την ανάπτυξη; Όταν κοιτάζουμε τις χώρες με τις οποίες μπορεί να κάνει εμπόριο και πραγματοποιήσει αμοιβαίες επενδύσεις, βλέπουμε ότι δεν έχει άλλη λύση εκτός από την Τουρκία. Με λίγα λόγια πιο πολλές εμπορικές συναλλαγές με την Τουρκία και πιο πολλές επενδύσεις, είναι η μοναδική φόρμουλα που θα σώσει το μέλλον της Ελλάδας». 

Διαβάστε περισσότερα «Έχω την πεποίθηση πως είναι σημαντικό να επενδύουν οι Τούρκοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Επενδύσεις μπορεί να γίνουν σε διάφορους τομείς αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα όπου μπορείτε να έχετε εύκολα επιχειρηματικές δραστηριότητες. Για αυτό θα ήταν ωφέλιμη η εξαγορά έτοιμων εγκαταστάσεων και εταιρειών που λειτουργούν. Διότι είναι πολύ χρονοβόρα η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων και ίδρυση νέων εταιρειών».

http://www.liako.gr/news/home/37303--l------.html 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ