2012-03-22 17:38:22
Φωτογραφία για Η βασίλισσα της Αγγλίας ψάχνει για μπάτλερ με μισθό 18.000 ευρώ τον χρόνο
Η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πως αναζητά έναν νέο μπάτλερ για να σερβίρει την βασιλική οικογένεια αλλά αποδείχτηκε μάλλον τσιγκούνα στον μισθό του αφού δεν θα ξεπερνά τα 18.000 ευρώ ετησίως ενώ ο προκάτοχος της θέσης αυτή τη στιγμή εργάζεται ως μπάτλερ σε ιδιώτη και αμείβεται με 120.000 ευρώ τον χρόνο.

Αν το δείτε όμως σαν μια καλή επένδυση στον εαυτό σας, τότε σίγουρα δεν θα βγείτε χαμένοι αφού όποιος μπάτλερ προσθέσει στο βιογραφικό του θητεία στην υπηρεσία της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, ανεβάζει αυτόματα το κασέ του στον ιδιωτικό τομέα κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες τα προσόντα που απαιτούνται για την θέση δεν είναι πολλά, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι οι υποψήφιοι να είναι διακριτικοί και εχέμυθοι και να μπορούν να κουβαλούν δίσκο σερβιρίσματος, αναφέρει η iefimerida.gr.

Η αγγελία έχει ανεβεί και στο site της βασίλισσας όπου αναφέρεται πως μπορεί ο μισθός να είναι χαμηλός ωστόσο η θέση περιλαμβάνει δωρεάν σίτιση και διαμονή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και φυσικά την εκπαίδευση στην βασιλική ακαδημία για μπάτλερ.

tsantiri.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διαιτητής αγόραζε κοκαΐνη!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διαιτητής αγόραζε κοκαΐνη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ