2012-03-22 19:06:07
Φωτογραφία για Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
Η αλητεία του συστήματος σε όλο της το μεγαλείο.Η τρομοκρατία και η χειραγώγηση που προσπαθούν να κάνουν τα αθύρματα της πολιτικής μεσώ των ηλιθίων φερέφωνων που χειρίζονται κατά το δοκούν, ξεπέρασε ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία.

Είχα προειδοποιήσει όπως και πολλοί άλλοι εδώ και μέρες,οτι όσο ο δικομματισμός καταρρέει και πλησιάζουμε στις εκλογές,η 25η Μαρτίου θα χρησιμοποιηθεί ως μέρα εκφοβισμού του λαού,με φανταστικά η.. πραγματικά γεγονότα που θα μεγεθυνθούν κάτω από τον χρυσοπληρωμένο φακό των δημοσιο-λογουντων, ώστε να μετατρέψουν την εθνική εορτή,σε μέρα χειραγώγησης του πλήθους.

Είχα παρουσιάσει σε παλαιότερη ανάρτηση τα δημοσιεύματα που στοχεύουν στο αίσθημα του τρόμου και ειμουν σίγουρος ότι θα ενταθούν, αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε όριο.(τα δημοσιεύματα ΕΔΩ)

Δημοσίευμα,που σκόπιμα δεν δίνω σύνδεσμο, ώστε να μην αναπαραχθεί και προτείνω και σε εσάς να κάνετε το ίδιο, λέει με πηχυαίο τίτλο"ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ",πως άκουσον άκουσον θα έχει ελεύθερους σκοπευτές στο σύνταγμα την ημέρα εθνικής εορτής, κάτι που ούτε ο Καντάφι έκανε, αλλά και για τον Ασσαντ της Συρίας δεν είμαι σίγουρος,μετα την εμμονή των ΜΜΕ να τον παρουσιάζουν ως σφαγέα.


Μετά και από αυτό το δημοσίευμα,με τις ελάχιστες δυνάμεις που έχω μέσω αυτού του ιστολογιου,σας καλώ να μην κοινοποιηθεί το δημοσίευμα σε περίπτωση που το βρείτε γιατί εκεί στοχεύουν,στην αναπαραγωγή του και όλοι μαζί,σε όλη την χώρα να δώσουμε το παρόν μας την Κυριακή με πάθος στην καρδιά και να δώσουμε σε όλα αυτά τα σκύβαλα την απάντηση που τους αξίζει!

http://eleytheriahthanatos.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ