2012-11-08 19:15:03
Φωτογραφία για Δούρου: «Δεν μένει αλώβητο το πολιτικό σκηνικό μιας χώρας με το ΔΝΤ»
Στο αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή και την εικόνα της κυβέρνησης αναφέρθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, μιλώντας... στον Bήμα Fm, κάνοντας λόγο για αναμενόμενες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό.

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που λίγο-πολύ το περιμέναμε. Δεν είναι δυνατό να μπει σε μια χώρα το ΔΝΤ και να μείνει αλώβητο το πολιτικό σκηνικό. Όταν ιστορικά κόμματα, όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, μετασχηματίζονται και συρρικνώνονται, αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς ένταση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τι σημαίνει να έχεις ψηφίσει "παρών" ή "όχι" στο χθεσινό πολυνομοσχέδιο και να ψηφίσεις "ναι" στον προϋπολογισμό; Τις τελευταίες μέρες βλέπω ότι περισσεύει η χαρά σε κάποιους κυβερνητικούς» πρόσθεσε.

Για τους υπαλλήλους της Βουλής η κυρία Δούρου δήλωσε ότι «αυτό που έκανε χθες ο κ. Στουρνάρας είναι ντροπιαστικό. Πολύ γρήγορα, ο τεχνοκράτης πολιτικός, μπήκε στην επικοινωνιακή πολιτική ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς είμαστε από την αρχή εναντίον των περικοπών. Πρέπει να απολογηθούν όλοι όσοι χτυπάνε το χέρι στο τραπέζι και λένε δεν θα μείνει τίποτα από μισθούς και συντάξεις και μετά τα παίρνουν πίσω».

Για τους «ελέγχους» βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε αστυνομικούς η βουλευτής είπε ότι είναι ανυπόστατος σε αυτά που λέει ο κ. Δένδιας. «Αντιποίηση η μια φασιστική οργάνωση; Αντιποίηση και το Ενωτικό Μέτωπο. Αλλά, όπως λέει και μια γερμανική παροιμία, "μόνο τα λουκάνικα έχουν δύο άκρα"» δήλωσε χαρακτηριστικά.
moneypost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ