2012-11-09 12:00:13
Φωτογραφία για Έρχονται οι ανακοινώσεις
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις για το deal με τους Βιντιάδη και Χάρις στην ΑΕΚ, ενώ τα πάντα θα κυλήσουν στην συνέχεια βάσει προτεραιοτήτων.

Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές ρυθμίζουν μαζί με τους συνεργάτες τους όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν επισημοποιηθεί η συμφωνία για το «μπάσιμό» τους στην Ένωση.

Από εκεί και πέρα στην κορυφή της ατζέντας τους βρίσκεται το θέμα της ρύθμισης των χρεών προς την εφορία, μιας και με βάσει τα υπάρχοντα δεδομένα η ΠΑΕ υποχρεούται να καταβάλει κάθε μήνα το ποσόν των 700.000 ευρώ. Στόχος τους βέβαια είναι να μπουν οι οφειλές σε ένα νέο φορονομεσχέδιο, ώστε να γίνει η αποπληρωμή κατ' ελάχιστον σε 48 δόσεις.

Παράλληλα στις προτεραιότητες ανήκει και η αποπληρωμή των οφειλών σε πρώην παίκτες και προπονητές, αφού άλλωστε ο «Δικέφαλος» κινδυνεύει εξαιτίας αυτών των υποθέσεων με τιμωρία από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ.

Παράλληλα σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η μεταγραφική ενίσχυση, ωστόσο καθοριστικό παράγοντα για τον αριθμό των κινήσεων που θα γίνουν, θα παίξει και το αν θα αρθεί τελικά ο περιορισμός των μεταγραφών από την τιμωρία για τη μη αδειοδότηση.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ