2012-11-09 13:19:04
Φωτογραφία για ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ
Τα χαμόγελα και η αισιοδοξία επέστρεψαν μετά από καιρό στον Ολυμπιακό, ύστερα από την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη στο Μιλάνο κόντρα στην Εμπόριο Αρμάνι.

Το αποτέλεσμα αυξάνει σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες των ερυθρόλευκων για πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας και παράλληλα ανεβάζει την ψυχολογία όλων στο Λιμάνι, εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Το κλίμα στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης δεν ήταν το καλύτερο δυνατό έπειτα από τις ήττες στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές Αναντόλου και από τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, αλλά και τη δύσκολη εντός έδρας επικράτηση απέναντι στην ουραγό του Γ’ Ομίλου, Τσεντεβίτα.

Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, πηγαίνοντας ταυτόχρονα με… άλλον αέρα στη Βιτόρια, για ακόμα έναν «τελικό», αυτή τη φορά κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ (16/11). Επιπλέον, απέκτησε και σαφέστατο πλεονέκτημα απέναντι σε έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές του για την πρόκριση, όπως είναι η ιταλική ομάδα.


Εκτός από τη νίκη και τη σημασία της βαθμολογικά, αλλά και της βελτίωσης της ψυχολογίας, στο Λιμάνι έμειναν ικανοποιημένοι και από την εμφάνιση του Δημήτρη Μαυροειδή. Ο διεθνής σέντερ έπιασε την καλύτερη απόδοσή του από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, αποδεικνύοντας πως μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στη ρακέτα και μάλιστα στην πιο κρίσιμη στιγμή, τώρα δηλαδή που στην εξίσωση δεν υπάρχει πλέον ο Τζόι Ντόρσεϊ και ο αντικαταστάτης του, Τζος Πάουελ, χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, όπως είναι λογικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξεσηκωμός για Πανιώνιο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξεσηκωμός για Πανιώνιο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ