2012-11-09 14:56:03
Φωτογραφία για Γιώργος Παπαδάκης: Θα ήμουν βλάκας και ηλίθιος αν επιχειρούσα να ανταγωνιστώ τον Γιώργο και την Φαίη
Για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση, την κρίση, την ανεργία, τους πολιτικούς και το ενδεχόμενο να κάνει ψυχαγωγία, μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο entertv και στην δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, η οποία τον συνάντησε στην παρουσίαση προγράμματος του Ant1!

Πως βλέπετε την νέα τηλεοπτική χρονιά;

Βράζουμε στο καζάνι μας, προσπαθούμε κι εμείς να διαχειριστούμε την κρίση και πάνω από όλα είναι τυχεροί όσοι έχουν δουλειά και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε. Οφείλουμε να εκτιμήσουμε τις ανάγκες του κόσμου και να πάψουμε να τρώμε τις σάρκες μας. Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι οι πρωταγωνιστές και η είδηση δεν είμαστε εμείς και αυτά που λέμε εμείς, αλλά αυτά που τραβάει ο κόσμος.

Η εκπομπή σας τελειώνει πλέον στις 11.00. Ήταν κάτι που θέλατε ή όχι;

Ήθελα δεν ήθελα έπρεπε να το κάνω.

Αγχωθήκατε;

Αγχώθηκα, πως δεν αγχώθηκα, πάντα αγχώνομαι Τα νούμερα ως τώρα είναι πολύ καλά, ποιο είναι το μυστικό;


Εκτιμούμε πάνω από όλα το γεγονός ότι έχουμε δουλειά, σεβόμαστε τον κόσμο, σεβόμαστε και τον εργοδότη, όταν βέβαια μας σέβεται και αυτός, γατί αυτό δεν είναι πάντα δεδομένο. Ευτυχώς, εδώ τόσα χρόνια υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Νιώσατε να απειλείστε από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά; Τους είδατε ανταγωνιστικά;

Δεν κάνουμε το ίδιο πράγμα. Θα ήμουν ηλίθιος και βλάκας αν επιχειρούσα να ανταγωνιστώ ένα φοβερά πετυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο πλαισιωμένο από πάρα πολύ καλούς συνεργάτες. Εγώ εξακολουθώ να κάνω και εκείνη την ώρα ενημέρωση. Για παράδειγμα την ημέρα της πρεμιέρας τους είχα καλεσμένο τον Ντίνο Χριστιανόπουλο από τις 10.00 έως τις 11.00, την δεύτερη μέρα είχα τον Μίκη Θεοδωράκη, συνεχίζω και κάνω ενημέρωση. Αν αποφασίσω να κάνω ψυχαγωγία, γιατί είμαι νέος ακόμα, εδώ είμαστε!

Αν είχατε απέναντί σας όλους τους πολιτικούς, τι θα τους λέγατε;

Δεν θα κάθονταν να τους πω τίποτα…

Φοβούνται;

Φοβούνται όχι εμένα και την δύναμή μου, αλλά την οργή μου.

Πηγή: entertv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ