2012-11-09 14:50:10
Φωτογραφία για Βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
Ζεσταίνει λίγο ο καιρός για σήμερα Παρασκευή, αφού θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ωστόσο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στα πελάγη μέχρι και 8 μποφόρ. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα, αλλά είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στις ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά θα αναπτυχθούν κατά περιόδους τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το πρωί στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ