2012-11-09 14:54:03
Φωτογραφία για Λουλούδιασε  ο δημοτικός παιδικός σταθμός της Πυλαίας
Αλλάζει όψη ο δημοτικός παιδικός σταθμός της Πυλαίας, που αναβαθμίζεται και αποκτά χρώμα Ύστερα από πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου Πυλαίας φυτεύθηκαν στο χώρο λουλούδια και λεβάντες. Πρωταγωνιστές αυτής της οικολογικής πρωτοβουλίας, που ομορφαίνει την καθημερινότητα της εκπαίδευσης και φέρνει τη νέα γενιά κοντά στη φύση, ήταν οι μικροί δημότες που φοιτούν στο Δημοτικό Σταθμό, οι ίδιοι οι παιδαγωγοί, η διευθύντρια του σταθμού Φωτεινή Σκάβδη, αλλά και οι επαγγελματίες τις περιοχής μας.

Κι αυτό γιατί χωρίς τη χορηγία των Φυτωρίων Κοντολάζου, που πρόσφερε τα λουλούδια, τις λεβάντες και το χώμα, η όμορφη αυτή κίνηση δε θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά.

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν μόνο το πρώτο βήμα. Η πρωτοβουλία θα ολοκληρωθεί με τη φύτευση και άλλων φυτών που θα τοποθετηθούν περιμετρικά του δημοτικού Παιδικού Σταθμού, που φέρει τα ονόματα των δωρητριών Καλαϊτζή-Τερλεμέζη. Παράλληλα σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί παρόμοια αναβάθμιση και στον άλλο δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Πυλαίας, ο οποίος βρίσκεται στην οδό Ηλέκτρας.


«Αναβαθμίζουμε το περιβάλλον της εκπαίδευσης και είμαστε περήφανοι που σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν και οι επαγγελματίες του δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν εδώ αλλά και αλλού στο κάλεσμά μας για κοινωνικές συνέργειες. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πυλαίας Σταύρο Τζιαφέρη, στην αντιπρόεδρο Κική Φαρίνη και τους συνεργάτες τους για την ευαισθησία και τη συνεργασία τους, αλλά και στους επαγγελματίες του δήμου μας, που σε δύσκολες εποχές βρίσκονται κοντά μας», τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας –Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ