2012-11-09 15:45:06
Φωτογραφία για Ηλεία: Ανελέητη η δράση των διαρρηκτών
Αντικείμενα αξίας 6.000 ευρώ διαπίστωσε να του λείπουν από την εξοχική του κατοικία ιδιοκτήτης στην περιοχή του Σκουροχωρίου.

Οι άγνωστοι δράστες που πιθανόν να έβαλαν στόχο την κατοικία γνωρίζοντας πως ο ίδιος λείπει από την περιοχή, έδρασαν στην κυριολεξία ανενόχλητοι και αφού είχαν διαρρήξει το παράθυρο του μπάνιου κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό της.

Εκεί βρήκαν και αφαίρεσαν ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά αντικείμενα αξίας όπως δύο τηλεοράσεις, βίντεο και πρέσα σιδερώματος, ενώ δεν άφησαν εκεί ούτε τα μαχαιροπίρουνα καθώς και αρκετά ρούχα. Επίσης οι άγνωστοι φεύγοντας από την εξοχική κατοικία, πήραν μαζί τους μέχρι και ένα έπιπλο αντίκα που διέθετε ο ιδιοκτήτης.

Με κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ έφυγαν χθες το πρωί άγνωστοι δράστες από οικία στον Άγιο Γεώργιο Πύργου οι οποίοι εισήλθαν στο εσωτερικό της παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα εισόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι έδρασαν κατά τη διάρκεια που η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έλειπε με αποτέλεσμα να κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους και αφού έκαναν άνω κάτω τους χώρους του σπιτιού βρήκαν και αφαίρεσαν από εκεί, κοσμήματα αξίας. Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ