2012-11-09 16:25:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Πέταξαν αμπούλα βρώμας... στον Δήμαρχο
Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος συνδικαλιστών και συναδέλφων τους εργαζομένων στον Δήμο Πατρέων έκαναν δημοτικοί υπάλληλοι οι οποίοι αντιτίθενται στους αποκλεισμούς των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και μάλιστα εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε και τοιχοκολλήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, κάποιοι όμως... έσπευσαν να την κατεβάσουν και να την σκίσουν. Στο κείμενο οι εργαζόμενοι που υποστηρίζουν πως αποτελούν την πλειοψηφία αποκαλύπτουν πως όταν μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ είχαν εισβάλλει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (όταν μέλη της παράταξης Δημαρά είχαν προλάβει και είχαν καθίσει στις αίθουσες πριν το κτίριο Λαδόπουλου αποκλειστεί) συνδικαλιστές πρόλαβαν και πέταξαν αμπούλα βρώμας μέσα στον χώρο ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι να αποχωρήσουν μην αντέχοντας τη μυρωδιά!

Ακόμη χαρακτηρίζουν «θηλυκό Αρτέμη Μάτσα» την Πρόεδρο του Σωματείου Τασία Κυριακοπούλου (η οποία έχει δηλώσει πως ουδέποτε υπέδειξε αντιδημάρχους σε συναδέλφους της συνδικαλιστές από την Αθήνα) και μιλούν για συγκέντρωση «Ροπαλοκυριακοϊατρούδων» που έγινε στο λιμάνι.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ