2012-11-09 20:12:24
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ... ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΚΑΡΙΟΛΟ!
Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο Τζιόρτζιο Αρμάνι έχει διαθέσει ένα σωρό λεφτά στον Σέρτζιο Σκαριόλο, ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει καταφέρει να μετατρέψει την Αρμάνι σε μια αξιόλογη ομάδα που δικαιολογεί το πλούσιο μπάτζετ της.

Μάλιστα ο Σκαριόλο δεν φαίνεται να αναλαμβάνει και τις (σοβαρές) ευθύνες που του αναλογούν βρίσκοντας κάθε φορά και μία δικαιολογία. Μία μέρα μετά την «σφαλιάρα» από τον Ολυμπιακό, οι φήμες σχετικά με την απομάκρυνση του Ρίτσαρντ Χέντριξ από το ρόστερ των Μιλανέζων έχουν φουντώσει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σκαριόλο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος στην Ευρωλίγκα σε 12 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, έχει 3,4π. και 3,4 ριμπ. ανά παιχνίδι.

Οσο για το ιταλικό πρωτάθλημα, ο Χέντριξ τα πάει λίγο καλύτερα έχοντας 6,7π., 4,2 ριμπ. ανα αγώνα σε 14 λεπτά κατά μέσο όρο. Αριθμοί που σίγουρα απέχουν αρκετά από την σαφώς καλύτερη παρουσία του όταν πέρσι αγωνιζόταν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Εκτός από ψηλό πάντως, η Αρμάνι ενδιαφέρεται και για πόιντ γκαρντ, καθώς ο Ροκ Στίπσεβιτς ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Βαρέζε βρίσκεται σχεδόν εκτός πλάνων με τον Σκαριόλο να μην υπολογίζει ιδιαίτερα ούτε σε εκείνον…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ