2012-11-09 20:41:07
Φωτογραφία για ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ... Official Olympiacos Bc Store!
Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδα πως το Official Olympiacos Bc Store κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει «Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τα επίσημα εγκαίνια του Official Olympiacos Bc Store, του πρώτου «ερυθρόλευκου» καταστήματος στην Ελλάδα. Ένας χρόνος γεμάτος τεράστιες επιτυχίες και φορτωμένος με ατελείωτες αναμνήσεις.

Στις 12 Νοεμβρίου όταν κόπηκε η επίσημη κορδέλα των εγκαινίων από σύσσωμη τη χρυσή ομάδα του Ολυμπιακού, θαρρείς ότι μαζί της έσπασε και το ρόδι φέρνοντας τεράστιες νίκες και επιτυχίες πίσω στο λιμάνι. Η χρονιά που πέρασε μόνο βαρετή δεν ήταν, αφού η εναλλαγή των συναισθημάτων από την πορεία της ομάδας στην κορυφή χαλύβδωσε τη σχέση της με τον κόσμο της όσο ποτέ άλλοτε και δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει καταλυτικά και το φιλόδοξο εγχείρημα της εμπορικής ανάπτυξης.

Το Official Store κατά την διάρκεια της χρονιάς είχε την ευτυχία να γευτεί την αγάπη των φιλάθλων μέσα από τα αναρίθμητα events που διοργάνωσε και φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία
. Από Επισκέψεις Παικτών για Αυτόγραφα και Φωτογραφίες, Χορευτικά από Cheerleaders, παρουσία του Θρυλέων στους αγώνες για φωτογραφίες και πειράγματα, Ραδιοφωνικές Εκπομπές, Διαγωνισμούς αλλά και τις Βιντεοπροβολές των Τελικών του έπους της Κωνσταντινούπολης με το ξέφρενο πάρτι των πανηγυρισμών που ακολούθησε.

Έτσι το Official Olympiacos Bc Store αποφάσισε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας που τίμησε, ενίσχυσε και αγκάλιασε το νέο εγχείρημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνοντας ένα πρωτότυπο Επταήμερο Προσφορών σε όλα τα επίσημα προϊόντα της ομάδας.

Από την Δευτέρα 12/11 και για 7 ολόκληρες ημέρες οι Fan του OfficialOlympiacos Bc Store θα μπορούν να προμηθεύονται όλα τα επίσημα προϊόντα του Ολυμπιακού με έκπτωση 30% επί της αρχικής τους τιμής. Η σειρά των προσφορών θα αλλάζει κάθε ημέρα και θα είναι διαφορετική για κάθε κατηγορία επίσημων προϊόντων όπως παρακάτω:

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/11 ΠΡΟΣΦΟΡΑ -30% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΥΤΕΡ (όπως Ζακέτες, Μπλούζες, Μπουφάν)

ΤΡΙΤΗ 13/11 ΠΡΟΣΦΟΡΑ -30% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΒΕ (όπως Πυζαμοφορμάκια, Προίκα Μωρού)

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/11 ΠΡΟΣΦΟΡΑ -30% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ (όπως Φόρμες, Footer, Εμφανίσεις Replica)

ΠΕΜΠΤΗ 15/11 ΠΡΟΣΦΟΡΑ -30% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟΥ (όπως Μπρελόκ, Λούτρινα Θρυλέων, Κούπες – Καπέλα, Κασκώλ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/11 ΠΡΟΣΦΟΡΑ -30% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (όπως Μπουρνούζια, Πετσέτες, Σεντόνια, Παπλώματα)

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/11 ΠΡΟΣΦΟΡΑ -30% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΙΚΕ (όπως Επίσημες Εμφανίσεις, Προπονητικά, Μπάλες)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/11 ΠΡΟΣΦΟΡΑ -30% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ T-SHIRT (όπως Επετειακά, Fan)

Επιπλέον και για ολόκληρη την εβδομάδα με οποιαδήποτε αγορά από το κατάστημα οι φίλαθλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό για 5 Εισιτήρια Διαρκείας της Μπασκετικής σαιζόν 2012-2013!

Ευκαιρία λοιπόν για μία επίσκεψη από τοOfficial Olympiacos Bc Store.

Σας Περιμένουμε!!!»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ