2012-11-09 21:57:52
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
«Δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από αυτό, που έπρεπε», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την νίκη του Ολυμπιακού στο Μιλάνο, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να προσθέτει: 

 «Εμείς κάναμε το ματς εύκολο».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο 22χρόνος γκαρντ και ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησαν στην κάμερα του «ΑΡΤ» μετά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

«Δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από αυτό, που έπρεπε να κάνουμε επί ενός καλού αντιπάλου που βρισκόταν σε καλή κατάσταση μετά και τη νίκη επί της Σιένα», σχολίασε ο Μπαρτζώκας και παρατήρησε ότι:

«Φυσικά και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, τη στιγμή, που βασικός μας στόχος είναι να προκριθούμε στο «Τοπ 16»».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έδειξαν στο παρκέ πόσο ήθελαν την νίκη, σύμφωνα με τον Μαυροειδή: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς και θα έπρεπε να πάρουμε μία νίκη, που χρειαζόμασταν πολύ μετά τα αποτελέσματα, που έχουνε γίνει στον όμιλο. Θέλαμε το ματς και το δείξαμε πόσο το θέλαμε με την απόδοση μας σε άμυνα και επίθεση. Πήραμε μάλιστα μία άνετη νίκη».

«Εμείς κάναμε το ματς να φαίνεται εύκολο», επισήμανε ο Μάντζαρης και εξήγησε πως:

«Μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Για 40 λεπτά ελέγχαμε το ρυθμό. Η άμυνα μας οδήγησε. Μας βοηθάει αυτή η νίκη ψυχολογικά και βαθμολογικά. Κοιτάμε μπροστά τώρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ