2012-11-09 22:04:41
Φωτογραφία για Επίσημος Εορτασμός Προστάτη ΠΑ Αρχάγγελου Μιχαήλ
Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012, ο επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), Αρχάγγελου Μιχαήλ, στη Σχολή Ικάρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Στην τελετή παρευρέθησαν, ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νησιών του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θεόδωρος Δρίτσας, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Γεώργιος Γεωργίου, ο πρώην Πρωθυπουργός, κ. Ιωάννης Γρίβας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Δημήτριος Μπαντιάς ΛΣ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ, αντιπροσωπείες Ενώσεων Αποστράτων, πολιτικό προσωπικό της ΠΑ, ξένες αντιπροσωπείες, θρησκευτικές αρχές και πλήθος κόσμου.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί κατάθεση στέφανου, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ημερήσια Διαταγή κ
. Α/ΓΕΑ για την 8η Νοεμβρίου 2012
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ