2012-11-10 06:15:02
Φωτογραφία για Ευκαιρίες και προσοχή στον ΠΑΟ
Ο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με την Ιρλανδία δίνοντας την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα (Περιστερίδης, Μανωλάς, Ταχτσίδης), ενώ επισήμανε πως θα προσέξει πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό στις 14 Νοεμβρίου την Ιρλανδία όπου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα συμπεριλάβει για τον αγώνα. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Περιστερίδης είναι από τα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός, αλλά και ο Κώστας Μανωλάς του Ολυμπιακού. Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε για πρώτη φορά και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη της Ρόμα.

Αναλυτικά, οι κληθέντες:

Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Περιστερίδης (Πανιώνιος), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Κ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζιόλης (ΑΠΟΕΛ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Δημούτσος (Ατρόμητος), Κονέ (Μπολόνια), Ταχτσίδης (Ρόμα), Νίνης (Πάρμα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ).


«Θα προσέξω πάρα πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού»

Ο Φερνάντο Σάντος παραχώρησε και συνέντευξη αναφέροντας για ποιο λόγο δεν έχει στα πλάνα του, τον Κώστα Κατσουράνη και τον Γιώργο Καραγκούνη, ενώ για τους τέσσερις διεθνείς του Παναθηναϊκού (παίζουν Δευτέρα στην Κέρκυρα), απάντησε πως από το 2010 είναι γνωστό το καλεντάρι της Εθνικής.

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προέρχονται από ματς (με Κέρκυρα) τη Δευτέρα: «Για τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είναι δικό μου θέμα. Το καλεντάρι έχει βγει από το 2010, όλοι ήξεραν πως η Εθνική θα έχει ματς την Τετάρτη. Θα προσέξω πάρα πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού, δεν θα αγωνιστούν σε όλο τον αγώνα με εξαίρεση του Καρνέζη που είναι τελείως διαφορετική θέση με άλλες απαιτήσεις. Θα μιλήσω με τους άλλους τρεις και θα αποφασίσω αν και πόσο θα παίξουν. Το πιο φυσιολογικό θα ήταν να παίξουν με την ομάδα τους την Κυριακή κι όχι τη Δευτέρα, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου θέμα».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ