2012-11-10 08:56:06
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΛΙΝΕΝ ΜΕ ΚΟΝΤΟΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Έβαντ Λίνεν ξέρει ότι η ομάδα του πηγαίνει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ως αουτσάιντερ, αλλά ετοιμάζει κάποια τρικ για να αποσυντονίσει τους ερυθρόλευκους.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η Ένωση για πρώτη φορά έκανε τα... βασικά και παρόλο που τελικά ηττήθηκε, έδειξε ότι με τον Γερμανό τεχνικό μπορεί να εφαρμόσει ένα πλάνο, να παίξει τακτικά σωστά και τουλάχιστον αμυντικά να είναι αποδοτική. Ο τρόπος που αγωνίστηκε στο παιχνίδι αυτό η ΑΕΚ, χωρίς δηλαδή καθαρό φορ και με ενισχυμένη μεσαία γραμμή, είναι πιθανόν να ακολουθηθεί ξανά, με κάποιες παραλλαγές. Άλλωστε, η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να «χασει» κανένα ματς χωρίς να παλέψει, αφού κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα, ο Λινεν σκέφτεται τη χρησιμοποίησε του Γιάννη Κοντοέ στη μεσαία γραμμή, τονίζοντας ότι έχει τα χαρακτηριστικά να προσθέσει ταχύτητα και δύναμη στον καθοριστικό αυτό χώρο. Αν τελικά συμβεί αυτό, ο Λαγός θα γυρίσει σε θέση αριστερού μπακ, ο οποίος, με τον Βλάχο στο δεξί άκρο, θα μπορεί να βοηθήσει και την ανάπτυξη. Ο Φέτσης με τον Κορδέρο έτσι θα είναι οι παίκτες που θα πλαισιώνουν τον Κοντοέ, ενώ μπροστά τους ο Γκερέιρο θα είναι στην κορυφή, με τους Φούντα και Κατίδη στηρίγματα, σε ένα εύπλαστο 4-3-3, το οποίο διατηρεί τον Κωνσταντόπουλο κάτω από το δοκάρια και τους Γιάγκο και Κουτρουμπή κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ