2012-11-10 10:25:34
Φωτογραφία για Aστρολογικές Προβλέψεις
Τα Ζώδια Σήμερα 10 Νοέμβριου 2012

 

Κριός

21/3-20/4

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Κριέ, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές απόψεις σου. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Να ξέρεις ότι η Σελήνη σήμερα, από το ζώδιο του Ζυγού, σε βοηθά σημαντικά στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα σε ήρεμο περιβάλλον, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή αυτό το Σάββατο, φίλε Κριέ, στον αισθηματικό σου τομέα. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και θα δεις ότι η κατανόηση που θα δείξει, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, σε περιμένει μία είδηση από άτομο του παρελθόντος, που από τη μία θα σου φτιάξει την διάθεση και από την άλλη θα σε βάλει σε σκέψεις Επαγγελματικές Προβλέψεις.


Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, αν είσαι Κριός. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι, από τον φόρτο και τον εκνευρισμό που μπορεί να νοιώσεις. Ενδέχεται να πεις πράγματα, που θα σε φέρουν σε σύγκρουση με κάποιους σημαντικούς συνεργάτες σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κάνε οικονομία!!!

Ταύρος

21/4-20/5

Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτό το Σάββατο, φίλε Ταύρε, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Η θέση της Σελήνης στο Ζυγό, σου δίνει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου. Στα δύσκολα, υπάρχουν πάντα οι δικοί σου, που θα σε στηρίξουν συναισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Ταύρος. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα, που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που είσαι σε περίοδο μοναξιάς, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αγαπητέ Ταύρε, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και προέρχονται από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις, μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Δίδυμοι

21/5-21/6

Η μεγάλη σιγουριά και η αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι αυτή που θα σε βοηθήσει σήμερα να παρουσιάσεις τα σχέδια που ετοιμάζεις πυρετωδώς τον τελευταίο καιρό. Όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι, γιατί έχεις σκεφτεί όλες τις πιθανότητες και τις έχεις καλύψει με άριστο τρόπο. Οπότε, σταμάτα να αγχώνεσαι και δραστηριοποιήσου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου αυτό το βράδυ, φίλε Δίδυμε. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του, θα νιώσεις καλύτερα. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, διεκδικήστε με περισσότερη τόλμη τον άνθρωπο που σας αρέσει και εκφράστε του το ενδιαφέρον σας, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αισθάνεται και εκείνος το ίδιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου και σε εκνευρίζουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

22/6-22/7

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι ενεργείς, αγαπητέ Καρκίνε. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις επαφές με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου από κάποιο σημείο και μετά, μπάζουν νερά, φίλε Καρκίνε. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και μην αφήνεις ορισμένα πράγματα να περνάνε έτσι. Κι αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή και να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σου αρέσει, γιατί μπορεί τελικά να μην είναι όπως το είχες φανταστεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αν προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, που θα σου επιβάλλουν κάποιοι συνεργάτες σου. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις, που δεν θα είναι και πολύ σωστές.

Λέων

23/7-23/8

Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει, αγαπητέ Λέων. Νοιώθεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα, που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι, με τον Άρη να σε ευνοεί από τον Τοξότη, θα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο. Το βράδυ, φύλαξέ το για ξεκούραση και χαλάρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στον αισθηματικό σου τομέα, μπορείς σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, φίλε Λέων. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό προς τα έξω. Θα υπάρξουν πολλοί που θα γοητευτούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Λέων, σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να τα προσέξεις. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

Παρθένος

24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, φίλε Παρθένε. Ο ερωτισμός, αλλά και η γοητεία σου, θα είναι στο φόρτε τους και θα τον αποπλανήσεις στα μονοπάτια που εσύ θέλεις! Και αν ακόμη παλεύεις με την μοναξιά, προσπάθησε γίνεις πιο θετικός στα άτομα που γνωρίζεις τώρα και να ρίξεις λίγο τον πήχη των προσδοκιών σου, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτε στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός.

Ζυγός

23/9-22/10

Οι καταστάσεις σήμερα είναι πολύ καλές για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η πορεία των αισθηματικών σου, αν είσαι Ζυγός, εξαρτάται από την δική σου αντιμετώπιση και μόνο. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου, για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου και δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, το αποψινό βράδυ είναι ιδανικό για έντονα αισθησιακές καταστάσεις. Μην το αφήσεις να πάει χαμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση και εσύ ίσως να νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός

23/10-22/11

Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, χάρη σε κάποιες ενδιαφέρουσες συγκυρίες, που θα προκαλέσει η θετική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο από το ζώδιό σου. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν για όμορφες αποδράσεις, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές ακριβώς χρειαζόσουν, για να ανανεωθείς και να βγεις από τον κυκεώνα των προβλημάτων, που μπορεί να έχεις το τελευταίο διάστημα. Το βράδυ, φρόντισε να δεις κάποια δικά σου άτομα και να μιλήσεις μαζί τους, για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Σκορπιέ. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου, να μην δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με τον σύντροφό σου και πέρασε χαλαρά την ημέρα μαζί του, αποφεύγοντας να φέρεις στο προσκήνιο θέματα, που σας έχουν κουράσει. Αν δεν είσαι σε σχέση, σε περιμένει μία συνάντηση με ένα άτομο που είχες εμπλακεί ερωτικά μαζί του στο παρελθόν. Η γοητεία σου θα το ξανακατακτήσει και η συνέχεια είναι στο χέρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά θα πάει πολύ καλά, αν είσαι Σκορπιός. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις θέματα, που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και φρόντισε να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, που δεν κάνει ξεκάθαρα τα δεδομένα σου.

Τοξότης

23/11-21/12

Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά, αγαπητέ Τοξότη. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις στα θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου, φίλε Τοξότη, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχει ο σύντροφός σου. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην αρνηθείς τις εξόδους που σου προτείνουν. Να ξέρεις ότι εκεί έξω, και ιδιαίτερα σήμερα, που η Σελήνη σε ευνοεί από το ζώδιο του Ζυγού, σε περιμένει μία καινούργια γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Τοξότης, οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να τρώγεσαι, για να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αρκεί πρώτα να έχεις εξετάσει καλά όλες τις πτυχές των συμφωνιών που θα σου προτείνουν. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Αιγόκερως

22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί αυτές τις ημέρες, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό και να σε ευνοεί, οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες αρμοδιότητες, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση, αλλά και εκείνον. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς ταίρι, ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, φίλε Αιγόκερε, αλλά για άλλη μια φορά, θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις, που θα οφείλονται και πάλι σε λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό και την συνέπεια που διαθέτεις όμως, δεν έχεις ανάγκη από τίποτα άλλο. Φρόντισε να αποφύγεις τα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Υδροχόος

20/1-19/2

Αυτό το Σάββατο θα έχεις μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα που σε άγχωναν στο παρελθόν, αγαπητέ Υδροχόε. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές και θα ανταμειφτείς από τον περίγυρό σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις ή να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, γιατί έτσι θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα κινηθούν σε καλό επίπεδο, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, είναι ώρα να κινηθείς ριζοσπαστικά σε κάποιες καταστάσεις, για να ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα και να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Έχεις την ικανότητα να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθείς

20/2,20/3

Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στην ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου δώσουν αρκετή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Η Σελήνη από το Ζυγό και η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θες εσύ. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες για την καριέρα σου… γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα. Όσο για εσένα που νιώθεις ερωτικές μοναξιές, το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Δεν θα σου λείψουν τα “τυχερά” και θα περάσεις πολύ καλά. Αρκεί φυσικά να μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στην εργασία σου, φίλε Ιχθύ. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου και καλό θα είναι να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο μαζί τους, για να βρείτε τις κοινές συνισταμένες σας. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες.
pinnokio
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ