2012-11-10 10:30:04
Φωτογραφία για Συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΕ το μεσημέρι
Νέο πανελλαδικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή θα πραγματοποιήσει σήμερα το μεσημέρι η ΠΟΕ-ΟΤΑ, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις της ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση έχουν δώσει ραντεβού στις 12, στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ, στόχος είναι «η κάθοδος των εργαζομένων της περιφέρειας στην Αθήνα, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα απάνθρωπα και εξοντωτικά μέτρα και το σχέδιο της συγκυβέρνησης για τις επικείμενες απολύσεις, αλλά και για την οικονομική επιτροπεία στους δήμους, που κρύβει απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις, κατάργηση κοινωνικών υπηρεσιών, νέα μείωση μισθών και αύξηση φόρων στους πολίτες».

Χθες, οι εργαζόμενοι στους δήμους προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας τους στην πλατεία Καραϊσκάκη και, στη συνέχεια, πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή.

Στο μεταξύ, στα αμαξοστάσια, τουλάχιστον έως τη Δευτέρα θα παραμείνουν τα απορριμματοφόρα, καθώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά των μέτρων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φέισα για βασικός
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φέισα για βασικός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ