2012-11-10 16:24:08
Φωτογραφία για Σοκ από το γερμανικό Spiegel: ''Δεν παίρνετε την δόση εαν δεν παραδοθεί στην τρόικα λίστα με ονόματα δ.υπαλλήλων που θα απολυθούν μέσα στο 2012''
Κεραυνός στην Ελλάδα από δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel.Όπως αναφέρει, στην ηλεκτρονική του έκδοση, η τρόικα ξαφνικά απαιτεί και κάτι ακόμα για να δώσει το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης στην Ελλάδα.

Και αυτό δεν είναι άλλο από τη λίστα των ονομάτων των δημοσίων υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν με οποιοδήποτε τρόπο από το Δημόσιο μέχρι το τέλος του 2012.

Εαν αποδειχτεί βάσιμο το δημοσίευμα του Spiegel, τότε θα γιγαντωθεί το κύμα αμφισβήτησης κατά των εταίρων μας και κυρίαρχο ερώτημα θα είναι εαν θέλουν πράγματι την διάσωση μας ή αν τεχνηέντως μας σπρώχνουν προς την έξοδο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ''αν και η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται ιδιαίτερα «εύθραυστη» μετά την ψήφιση των νέων μέτρων, οι δανειστές είναι ανένδοτοι και επιμένουν στις απαιτήσεις τους: Ζητούν λίστα στην οποία θα αναφέρονται ονομαστικά οι Δημόσιοι υπάλληλοι που θα απολυθούν''.

Από το βήμα της Βουλής πάντως ο αρμόδιος υπουργός Α.Μανιτάκης έσπευσε να διαψεύσει πως υπάρχουν τέτοιου είδους απαιτήσεις από την τρόικα.

Πηγή: newsit
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ