2012-11-10 16:51:52
Φωτογραφία για Ντέρμπι με Τζιμπούρ, εκτός αποστολής ο Μανωλάς
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ όχι όμως και ο Κώστας Μανωλάς. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο μικροτραυματισμός που απεκόμισε ο Κώστας Μανωλάς από τον αγώνα της περασμένης Τρίτης με τη Μονπελιέ για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αποδείχτηκε τελικά ικανός για να του στερήσει τη συμμετοχή από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στην πρώην ομάδα του, ΑΕΚ.

Πέρα από τον Μανωλά, εκτός αποστολής έμεινε και ο Πάμπλο Κοντρέρας ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι χάνει τρίτο διαδοχικό παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" μετά από αυτά με ΟΦΗ και Μονπελιέ.

Στον αντίποδα, τα καλά νέα για τον Πορτογάλο τεχνικό των νταμπλούχων Ελλάδας ήρθαν από τον Ραφίκ Τζιμπούρ που γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεσή του, ενώ επιστρέφει στην αποστολή μετά από λίγο καιρό και ο Αριέλ Ιμπαγάσα.


Αναλυτικά το δελτιό Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Με μία τελευταία, πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός έγραψε τον "επίλογο" στην προετοιμασία του για το αυριανό, δέκατο ματς Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Έπαιξαν «κορόιδο», ολοκληρώνοντας το ζέσταμα τους, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στις στημένες φάσεις. Δύο ποδοσφαιριστές από αριστερά και δεξιά εκτελούσαν φάουλ και κόρνερ και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέβλεπε τη λειτουργία των επιτιθέμενων και των αμυνόμενων, δίνοντας οδηγίες.

Εν συνεχεία οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο. Δούλεψαν πάνω στην τακτική τους και στα τελειώματα των φάσεων, με σωστή και γρήγορη ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να «δουλέψουν» το καλό τους πόδι.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης και σε ένα άλμα, εκτελώντας μία από τις ασκήσεις, ο Μπάλαζ Μέγιερι ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο, από την εσωτερική πλευρά. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει και υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας θα κάνει θεραπεία το απόγευμα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και αύριο, όμως δεν συντρέχει λόγος αποκλεισμού του.

Ενοχλήσεις στη δεξιά κνήμη αισθάνθηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα ακολουθούσε κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα. Αναγκάστηκε και εκείνος να αποχωρήσει και έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό ματς. Κανονικά γυμνάστηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας συνέχισε με έντονο ατομικό στο γήπεδο, χρησιμοποιώντας και την μπάλα. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί συνέχισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Αυτήν απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Σιόβας, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη".
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ