2012-11-10 17:59:37
Φωτογραφία για ΤΟ OneTeam ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ...ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Τον ένα χρόνο συμμετοχής του στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Ευρωλίγκας, OneTeam, συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Το πρόγραμμα, που προετοιμαζόταν επί ένα χρόνο από τους αξιωματούχους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου, έχει ως στόχο τη χρησιμοποίηση του μπάσκετ ως το μέσο που θα βελτιώσει τη ζωή συνανθρώπων μας. Οι Πειραιώτες ήταν εκ των ιδρυτικών μελών του, μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άλμπα Βερολίνου, Αρμάνι Μιλάνο, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Εφές Αναντόλου και Ουνικάχα Μάλαγα.

Η ανακοίνωση: «Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Euroleague, OneTeam, συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής και από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου οι οκτώ ομάδες (Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ, Άλμπα, Αρμάνι Μιλάνο, Μακάμπι, Εφές, Ουνικάχα Μάλαγα και Ολυμπιακός) που ξεκίνησαν το project παρουσίασαν το έργο τους και ανέλυσαν την πλατφόρμα που έχουν δημιουργήσει. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι μία από τις οκτώ ομάδες που συμμετέχουν από την αρχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και εκπροσωπείται από τον brand manager, Κίμων Σακκόπουλο.

Οι εφτά νέες ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι Παρτιζάν, Γαλατάσαραϊ, Μπαρτσελόνα, Ολίμπια Λουμπλιάνα, Φενέρ, Μπάμπεργκ και Παναθηναϊκός. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια υπάρχει ο στόχος το πρόγραμμα να επεκταθεί και στις 24 ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague, καθώς επίσης και σε ορισμένες ομάδες του Eurocup».
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ