2012-11-10 19:44:12
Φωτογραφία για VIDEO: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 την Ξάνθη
Μετά από δύο αγωνιστικές ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες. Χάρη στο γκολ του Ντε Βινσέντι στο 10΄ η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επικράτησε 1-0 της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη του ΠΑΣ, οι παίκτες του οποίου ήταν πιο αποφασισμένοι κι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το «τρίποντο» από τους αντιπάλους τους. Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Ντε Βινσέντι από την ενέργεια του Γεωργίου έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους και στο 35΄ θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς. Από υπέροχη συνεργασία, Γεωργίου και Ντε Βινσέντι, ο τελευταίος πλάσαρε, αλλά ο Φλίσκας έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στην επανάληψη. Ο ΠΑΣ μπήκε και πάλι δυνατά και στο 51΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει το σκορ. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε κόρνερ και ο Λίλα έπιασε ένα σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Η Ξάνθη προσπάθησε να αντιδράσει και στο 73ο λεπτό είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά δεν την αξιοποίησε. Συγκεκριμένα ο Μάνταλος σούταρε, ενώ ο Φεγκρούς ήταν πεσμένος, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

TO VIDEO ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ