2012-11-10 19:43:48
Φωτογραφία για ΤΗΝ... ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΡΣΕΝΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Παρόλο που βρέθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς μπροστά στο σκορ με 2-0, η Άρσεναλ «άφησε» άλλους 2 βαθμούς παραχωρώντας ισοπαλία 3-3 στη Φούλαμ.

Παρά το γεγονός ότι είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, αφού είχε προηγηθεί με την κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού στο 11` και το κοντινό σουτ του Λούκας Ποντόλσκι στο 23`, η Φούλαμ κατάφερε μέσα στο Emirates να... «επιστρέψει».

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε το 2-1 στο 29` με τον Άλεξ Κατσάνικλιτς να ισοφαρίζει στο 40`.

Ο Μπερμπάτοφ έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 67`, αλλά ο Ζιρού με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς έκανε το 3-3.

Οι «Κανονιέρηδες» είχαν «χρυσή» ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις χάρη σε εξαιρετικά αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Αντρέι Αρσάβιν για χέρι του Σάσα Ρίτερ, αλλά ο Μαρκ Σβάρτσερ απέκρουσε την εκτέλεση του Μίκελ Αρτέτα, «κρατώντας» το 3-3 που διατηρεί τις δύο ομάδες ισόβαθμες.

Αρσεναλ: Μανόνε, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Αρτέτα, Γουόλκοτ (84' Αρσάβιν), Καθόρλα, Κοκελάν (55' Ράμσεϊ), Ποντόλσκι (77' Οξλεϊντ-Τσάμπερλαϊν), Ζιρού.
 
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ