2012-11-10 22:04:11
Φωτογραφία για «Μπήκε» ο Σο!
Ο Πάπε Σο αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα! Σε 10-15 μέρες υπολογίζεται να είναι πανέτοιμος.

Είναι ο μεγάλος άτυχος του φετινού Παναθηναϊκού, καθώς κοντεύουμε στα μέσα της σεζόν και δεν έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο με την φανέλα του «τριφυλλιού», καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα, στην προπόνηση του Σαββάτου πήρε μέρος κανονικά στο μεγαλύτερο διάστημα της προπόνησης ως «μπαλαντέρ» και έδειξε πως ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Το πότε θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα; Εάν δεν υποτροπιάσει ξανά και δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο σε 10 με 15 μέρες θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Πορτογάλος τεχνικός που αν και στήριξε πολλά το καλοκαίρι πάνω στον Σενεγαλέζο και δεν έχει πάρει το παραμικρό.

Από κει και πέρα, στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Όσοι αγωνίσθηκαν στην αναμέτρηση με τη Lazio ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και παιχνίδι σε μικρές εστίες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με πάσες και δίτερμα.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Χρήστος Δώνης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σισοκό και Πίντο.Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Τοτσέ και Μπουμσόνγκ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ