2012-11-11 02:51:02
Φωτογραφία για Η καμπάνια της Ρόδου που μάγεψε...τους Βρετανούς
Πολλά θετικά σχόλια προκαλεί μια προσπάθεια προβολής του νησιού της Ρόδου, στην αγγλική αγορά, με τον τίτλο "Sunkissed by Rodos".

Μια ομάδα εκπροσώπων της ηλιόλουστης Ρόδου επιβιβάζονται στο αεροπλάνο για να μεταφέρουν λίγη ζεστασιά από τη νησί τους στους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ντυμένοι σαν ήλιοι φτάνουν στο αεροδρόμιο του Heathrow και αρχίζουν να μοιράζουν φιλιά και αγκαλιές σε ανυποψίαστους Βρετανούς πολίτες: Στους συνταξιδιώτες τους, που μελαγχολικά περιμένουν τις βαλίτσες τους, σε επιβάτες του μετρό, καθώς κατευθύνονται στο Λονδίνο, στους φρουρούς του Buckingham Palace, σε οδηγούς ταξί, οδηγούς λεωφορείων, σε πολίτες που μιλούν μέσα στους τηλεφωνικούς θάλαμους, αλλά και σε επιχειρηματίες, ηλικιωμένους αλλά και παιδιά.

Η κάμερα καταγράφει κάθε κωμικό στιγμιότυπο και τις ευτυχισμένες αντιδράσεις των πολιτών.

Το βίντεο "κλείνει" με πληροφορίες για την καμπάνια, ενημερώνοντας τους χρήστες του διαδικτύου για το πώς μπορούν να συμμετάσχουν, να βοηθήσουν στη διάδοση της καμπάνιας αλλά και να κερδίσουν "Sunkissed Holidays" στη Ρόδο.

Στόχος της καμπάνιας είναι να υπενθυμίσει στους Βρετανούς ότι η Ρόδος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές τους: ένα ηλιόλουστο και πανέμορφο νησί, με καταπληκτικές παραλίες, εξαιρετική γαστρονομία, μακραίωνο πολιτισμό και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ