2012-11-11 11:23:52
Φωτογραφία για Μ. Χατζηγιάννης: “Θέλω ένα παιδί με την Ζέτα!”
“Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα”, εξομολογείται ο Μιχάλη σε συνέντευξή του στην “Real Life” και συμπληρώνει: “Εκτίμηση για το αν θα είναι την επόμενη χρονιά (σ.σ ο γάμος) δεν μπορώ να κάνω. Αυτό το βήμα είναι κάτι που το θέλω και το θέλουμε. Για μένα η Ζέτα είναι στόχος, πεποίθηση, να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και όλα τα υπόλοιπα είναι τυπικές λεπτομέρειες. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την κατάλληλη στιγμή θα γίνει και αυτό”. Ενώ, σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως όταν πάρουν τη μεγάλη απόφαση θα το μάθουν όλοι.

Παράλληλα, ο ίδιος δηλώνει πως θέλει να ζήσει το “για πάντα” με την Ζέτα, η οποία θα ήθελε να γίνει και μητέρα των παιδιών του... “Τα τελευταία χρόνια το έχω φανταστεί Είμαι σε μια ηλικία που το να έχω οικογένεια και παιδιά είναι κάτι που έχω ζωντανά μπροστά μου. Είναι μια εικόνα που μου φαίνεται πολύ οικεία”, είπε και πρόσθεσε για την αγαπημένη του: “Την βλέπω εξαιρετική μαμά. Το έχει. Βλέπω πώς φέρεται ως άνθρωπος, ως γυναίκα στην καθημερινότητά της, πώς συναναστρέφεται με τα αδέλφια της, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Βεβαίως και θέλω ένα παιδί μαζί της. Ο κάθε άντρας έχει υποσυνείδητα στο μυαλό του το παιδί”.

Τέλος, για το αν ζηλεύει την σύντροφό του δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η Ζέτα δεν μου έχει δώσει κανέναν δικαίωμα. Έχουμε τέτοια σχέση που αυτό έχει ξεφύγει από τη δική μας σφαίρα. Είναι μια λεπτομέρεια που δεν απασχολεί τη σχέση μας, είναι εκτός συζήτησης”.
tlife
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ