2012-11-11 12:33:11
Φωτογραφία για Βενιζέλος: Ας πάνε όπου θέλουν και να δω τι θα κάνουν
Ύστερα από μια εσωτερική περιδίνηση αρκετών ημερών, κατά τη διάρκεια των οποίων αμφιταλαντευόταν αν θα μείνει ή αν θα φύγει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και πότε, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέληξε ότι την απόφαση αυτή θα την πάρει αργότερα, με τους δικούς του όρους κι όχι υπό την πίεση των κορυφαίων στελεχών του. Μάλιστα όπως αναφέρει η Real News, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να είπε τις τελευταίες μέρες, «Το πάρτι τελείωσε. Σε όποιον δεν αρέσει θα βρεθεί εκτός. Ας πάνε όπου θέλουν και να δω τι θα κάνουν».

Η απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να στηρίξει την κυβέρνηση και να συμμετάσχει με πολιτικά στελέχη είναι ειλημμένη. Σε αυτή την περίπτωση τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται στο ΠΑΣΟΚ και δεν είναι άλλα από αυτά των στελεχών που πρωθεί ήδη στην ηγετική του ομάδα.

Οι πληροφορίες λένε πως θα αξιοποιηθούν ο Γιάννης Μανιάτης, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Συμεών Κεδίκογλου, ενώ για τον Φίλιππο Σαχινίδη παίζεται αν θα μπει στην κυβέρνηση ή θα αναλάβει το ρόλο του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας και πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, αν αντικατασταθεί τελικά ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Και το όνομα της Φώφης Γεννηματά συζητήθηκε για υπουργείο, αλλά οι πληροφορίες επιμένουν πως η ίδια δεν ενδιαφέρεται να μπει στην κυβέρνηση.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ