2012-11-11 15:59:04
Φωτογραφία για Σε κλοιό σκουπιδιών και δυσοσμίας η πόλη των Τρικάλων
Κρίνεται σήμερα η αποκομιδή των απορριμμάτων στα Τρίκαλα Στις 5.30 το απόγευμα, πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Τρικάλων, όπου θα κριθεί το μέλλον των κινητοποιήσεων και μαζί με αυτό πότε θα καθαριστεί η πόλη από τα «βουνά» που έχουν σχηματίσει τα σκουπίδια.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr , μετά από 9 ημέρες χωρίς αποκομιδή απορριμμάτων, το πρόβλημα έχει γιγαντωθεί και πλέον απειλείται ευθέως η δημόσια υγεία. Πέρα του προβλήματος ότι υπάρχουν …απροσπέλαστοι δρόμοι και έχουν εξαφανισθεί κυριολεκτικά πεζοδρόμια, πρόβλημα πλέον υπάρχει και με την έντονη δυσοσμία των σκουπιδιών.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν προβλήματα με τα σκουπίδια και σε ευαίσθητους χώρους της πόλης όπως, στο Νοσοκομείο Τρικάλων, στην Περιφερειακή Ενότητα, στο Δικαστικό Μέγαρο, στο Δημαρχείο, στην Δ.Ο.Υ., στο κτήριο της Δημοτικής Αστυνομίας, στην ΛΑΦΤ, στο Κουρσούμ Τζαμί κ.λ.π.

Ταυτόχρονα παρά τις υποσχέσεις για έξοδο απορριμματοφόρου για την αποκομιδή απορριμμάτων από σχολικές μονάδες, το trikalanews.gr κατέγραψε σκουπίδια αμάζευτα στον Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Αγία Μονή και στα σχολεία 6ο Δημοτικό και 3ο Γυμνάσιο.

Πάντως, ακόμη και αν το απόγευμα αποφασισθεί λήξη των κινητοποιήσεων στην Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων (αναμένεται και η απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ επί του θέματος), είναι τεράστιοι οι όγκοι των σκουπιδιών που θα χρειαστούν πολλές ημέρες για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην πόλη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ