2012-11-11 20:36:51
Φωτογραφία για Επέστρεψε στις νίκες ο Πανθρακικός
Με το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου ο Πανθρακικός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Τέταρτο φετινό τέρμα για τον επιθετικό των "πρασίνων". Χαμένο πέναλτι με τον Ράγιος για τους Αρκάδες

Στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε η ομάδα του Πανθρακικού η οποία με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου (τέταρτο για φέτος) επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 10η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα της Κομοτηνής με τη νίκη αυτή έφτασε στους εννέα βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος έχασε και πέναλτι με τον Ράγιος έμεινε στους 17.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ο Πανθρακικός ήταν αυτός που είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες και ένα γκολ από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (το τέταρτο του φέτος) που ήταν αρκετό για την ομάδα της Κομοτηνής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος δημιούργησε τις προϋποθέσεις να την ισοφάριση, ενώ μεγάλος άτυχος ήταν ο Ράγιος ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτσόπουλο από το σημείο του πέναλτι.


Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής/Βοηθοί: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Λουσέρο, Λαδάκης, Καστελάν (83' Μελίσσης), Βαϊρουά (57' λ.τρ. Πρίττας), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος (87' Κυβελίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσέρο, Άλβαρες (58' Μπακασέτας), Καλαντζής (46' Ναβάρο), Ράγιος, Ντε Μπλάσις (72' Γκάμπριελ), Περόνε.

Κίτρινες κάρτες: Βαϊρουά (12', Πανθρακικός), Πρίττας (71', Πανθρακικός), Παπαδόπουλος (74', Πανθρακικός), Χρήστου (76', Πανθρακικός)-Περόνε (29', Αστέρας Τρίπολης), Μπαρτολίνι (51', Αστέρας Τρίπολης), Ράγιος (79', Αστέρας Τρίπολης)

Σκόρερ: Παπαδόπουλος (21', Πανθρακικός)

Μίλησε η κλάση του Παπαδόπουλου

Ο Πανθρακικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε την πρώτη του ευκαιρία στο 6ο λεπτό όταν ο Μπαϊκαρά βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε μια σέντρα σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα (12') ο Λουσέρο ήταν αυτός που δοκίμασε ένα σουτ για τους γηπεδούχους το οποίο ήταν άστοχο, ενώ στο 18' την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Καστελάν.

Ότι δεν κατάφεραν οι προαναφερθέντες το κατάφερε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο έμπειρος επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην περιοχή και με σουτ πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τον Πανθρακικό.

Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου φέτος με την φανέλα του Πανθρακικού σε επτά αγώνες που έχει παίξει.

Μετά από το γκολ αυτό ο Αστέρας προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός και στο 25' ο Περόνε είχε μια κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 41' πάλι ο Αστέρας είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Ουσέρο έκανε την σέντρα ο Περόνε έπιασε την κεφαλιά ο Κουτσόπουλος έδιωξε και από κοντά ο Καλαντζής δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Πίεσε ο Αστέρας χωρίς αποτέλεσμα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν αυτός που πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 56' από την κεφαλιά του Ράγιος η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 61' από το σουτ του Ντε Μπλάσις ο Κουτσόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Πανθρακικός στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε με τον Παπαδόπουλο και πάλι στο 71' με το σουτ που έκανε να φεύγει άουτ, ενώ στο 76' ο Αστέρας είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Ο Πρίττας ανέτρεψε τον Γκάμπριελ και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ράγιος ανέλαβε την εκτέλεσή του η οποία ήταν κακή και ο Κουτσόπουλος έδιωξε την μπάλα με τα πόδια κρατώντας το 1-0 υπέρ του Πανθρακικού.

Στο 85' ο Πανθρακικός έχασε μια ακόμη ευκαιρία για να τελειώσει το ματς, όταν ο Παπαδόπουλος από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Πρίττας έστειλε απελπιστικά την μπάλα άουτ.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και ο Πανθρακικός πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας έστω και μια μικρή βαθμολογικά ανάσα.

MVP της αναμέτρησης

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο έμπειρος επιθετικός με το τέταρτο φετινό του γκολ έδωσε την πολύτιμη νίκη στο Πανθρακικό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Η απογοήτευση

Ο Ράγιος ήταν από τους παίκτες που απογοήτευσαν, καθώς είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει για τον Αστέρα Τρίπολης από το σημείο του πέναλτι, αλλά το κτύπημα που έκανε ήταν κακό.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 0

1 Ασίστ 0

11 Τελικές Προσπάθειες 13

6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2

5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5

0 Κεφαλιές 6

6 Αποκρούσεις 1

17 Επεμβάσεις 19

50 Κλεψίματα 41

15 Φάουλ 22

3 Οφσάιντ 0

2 Κόρνερ 2

55 Λάθη 67

2/20   Γεμίσματα 13/32

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ