2012-11-11 21:17:07
Φωτογραφία για Στις «πληρωμένες δημοσιεύσεις» στοχεύει για μεγαλύτερα έσοδα το Facebook
Την στρατηγική μέσω της οποίας θα αυξήσει τα έσοδά του από το Facebook φαίνεται να έχει αποφασίσει ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ, με τα Likes να είναι το... μυστικό.

Όπως συμβαίνει ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου, οι εταιρίες που διατηρούν προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο, πρέπει να πληρώνουν για να προβάλλονται οι δημοσιεύσεις τους σε περισσότερο κόσμο. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής, όπως αναφέρει η Καθημερινή της Κυριακής, ήταν να μειωθεί στο 50% το πλήθος των χρηστών που λαμβάνουν τις ενημερώσεις από τις εταιρίες που έχουν κάνει «Like».

Το νέο όπλο του αμερικανικού «Κολοσσού» των social media είναι η αλλαγή στον αλγόριθμο EndeRank που καθορίζει τη θα βλέπει στην κεντρική του σελίδα ο κάθε χρήστης. Η αλλαγή αυτή μείωσε και άλλο τα... περιθώρια δωρεάν διαφήμισης για τις εταιρίες, οι οποίες ελπίζουν στην εφαρμογή μιας ξεχωριστής «σελίδας» με το όνομα Pages Feed, όπου θα προβάλλονται όλες οι ενημερώσεις των εταιριών που έχει πατήσει Like ο χρήστης.

Την ίδια ώρα, το Facebook προωθεί την υπηρεσία «promoted post» και για ιδιώτες, οι οποίοι θα θέλουν να επικοινωνήσουν με αρκετό κόσμο και να προβάλλουν τις θέσεις τους.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα...πάνω-κάτω στη Bundesliga
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα..."πάνω-κάτω" στη Bundesliga
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ