2012-11-11 21:14:08
Φωτογραφία για Καταγγελίες των παικτών του Άρη για τον ειρωνικό Μάνταλο.
Ο Άρης θέλει να αγιάσει και (προφανώς) δεν μπορεί. Η αποστολή των κίτρινων αφού γνώρισε την κακή διαιτησία, η οποία «έστησε» στο απόσπασμα την ομάδα, αφού βίωσε τη «φιλοξενία» του Λεβαδειακού του «εξυγιαντή» Κομπότη, καταγγέλλει σημεία και τέρατα σχετικά με τα όσα έγιναν στο χορτάρι του γηπέδου!

Με την επιστροφή των παικτών του Άρη στη Θεσσαλονίκη ένα ήταν το θέμα συζήτησης: τα σφυρίγματα του Μάνταλου, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκε απέναντί τους.

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή καταγγελίες των παικτών του Άρη για τον είρωνα Αθηναίο διαιτητή, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του, αποδεικνύοντας προφανώς ότι ήταν σε διατεταγμένη αποστολή. Πέρα από τα σφυρίγματά του, έγιναν σημεία και τέρατα από αυτά που δεν μπορούσαμε να δούμε από την τηλεόραση.

Σε γνώση του PRESSARIS έχουν φτάσει ομολογίες ποδοσφαιριστών για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε ο Μάνταλος. Δεν θα αναφέρουμε ονόματα, γιατί πολύ απλά δεν θα κάνουμε τη χάρη του Αθηναίου ρέφερι και όλων εκείνων που τον… φύτεψαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και… «καλλιεργούν» την παρουσία του, θέλοντας να επωφεληθούν από τους καρπούς του (!), ώστε συν τοις άλλοις να τιμωρηθούν διπλά: μια στο γήπεδο με την ήττα και μια στον πειθαρχικό τομέα.


Σύμφωνα, πάντως, με τις ομολογίες αυτές οι ποδοσφαιριστές του Άρη καταγγέλλουν ότι ο Μάνταλος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού «πότιζε» την ένταση με τα ειρωνικά του σχόλια. Σε κάθε διαμαρτυρία ή παράπονο των κίτρινων απαντούσε σε εριστικό ύφος: «Δεν πειράζει, τι φωνάζετε; Εσείς δεν λέτε ότι κάνω λάθη; Ακόμη ένα λάθος και τι έγινε;».

Με αυτόν τον τρόπο έβαζε λάδι στη φωτιά ο Μάνταλος θέλοντας προφανώς να προκαλέσει τα χειρότερα, αλλά οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Άρη δεν έπεσαν στην παγίδα, δείχνοντας μεγάλη ωριμότητα.

Ένα πράγμα προς το παρόν επισημαίνουμε: περιμένουμε τον «ευαίσθητο» Καραμελίδη, τον πρόεδρο της ΚΕΔ να… μαζέψει τον Μάνταλο, να τον βάλει μαζί με τους Καλογερόπουλο, Αρετόπουλο και όλο αυτό το διαιτητικό συρφετό και να τους στείλει από εκεί που ήρθαν. Αν δεν το κάνει προφανώς εξυπηρετεί ΑΛΛΑ συμφέροντα, πέρα από αυτά που πρεσβεύει η θέση και το αξίωμά του.

Θα επανέλθουμε…
opadoi-live
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ