2012-11-11 21:30:02
Φωτογραφία για Μ.ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: Θέλω ένα παιδί με τη Ζέτα
Απελευθερωμένος, ερωτευμένος και έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα δηλώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης «Βεβαίως είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα», δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι ακόμα δεν έχουν ορίσει ημερομηνία με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Εκτίμηση δεν μπορώ να κάνω. Αυτό το βήμα είναι κάτι που το θέλω και το θέλουμε. Για μένα και τη Ζέτα είναι στόχος, πεποίθηση, να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα κι όλα τα υπόλοιπα είναι τυπικές λεπτομέρειες. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την κατάλληλη στιγμή θα γίνει κι αυτό»,είπε, ενώ τόνισε ότι ο γάμος του θα είναι ανοιχτός για όλους.

Ο Μιχάλης είναι επίσης έτοιμος και για να γίνει μπαμπάς, ανάγκη που του δημιούργησε η ίδια η Ζέτα.

«Τα τελευταία χρόνια έχω φανταστεί να είμαι μπαμπάς. Είμαι σε μια ηλικία που το να έχω οικογένεια και παιδιά είναι κάτι που έχω ζωντανά μπροστά μου. Είναι μια εικόνα που μου φαίνεται πολύ οικεία», είπε και πρόσθεσε:


«Βεβαίως και θέλω ένα παιδί με τη Ζέτα. Ο κάθε άνδρας υποσυνείδητα το έχει στο μυαλό του αυτό».

Όσο για το πώς βλέπει την καλή του ως μαμά;

«Τη βλέπω εξαιρετική μαμά. Το έχει. Βλέπω πώς φέρεται ως άνθρωπος, ως γυναίκα στην καθημερινότητά της, πώς συναναστρέφεται με τα αδέλφια της, κάτι που είναι πολύ σημαντικό»,απάντησε και έδωσε τη δική του συμβουλή για να πετύχει μια σχέση.

«Πρέπει να υπάρχουν ειλικρίνεια, σεβασμός, ηθική. Δύο προσωπικότητες συνεργάζονται και ζουν αρμονικά ο ένας με τον άλλο, χωρίς όμως να χαθεί η προσωπικότητά τους», τόνισε.
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ