2012-11-11 22:51:04
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ!
Ο Ολυμπιακός χαλάρωσε και λίγο έλειψε να την... πατήσει στο Περιστέρι με τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Γιώργο Μπαρτζώκα, να κάνει λόγο για καλό μάθημα που πήραν οι παίκτες του.

«Ήταν προφανές από το πως πήγε το ματς ότι νομίζαμε ότι ήταν παιχνίδι διεκπεραίωσης.Το Περιστέρι ήταν ανταγωνιστικό, παίζει έξυπνα. Εμείς σοβαρευτήκαμε στο τέλος όταν βρεθήκαμε προ του φάσματος να κινδυνέψουμε. Ημασταν κακοί στην άμυνα και όταν τα καταφέραμε, κερδίσαμε. Η νίκη είναι που μετράει.

Το πρόγραμμα μας είναι αδυσώπητο. Ηταν ενα καλό μάθημα για μας ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Πάντα παίζει ρόλο ο αντίπαλος. Επαιξε πολύ καλά το Περιστέρι. Εμείς κάναμε κακή εμφάνιση. Πάντα μετά από νίκη κάνεις χειρότερη προπόνηση παρά μετά από ήττα. Και δεν μιλάω για σήμερα».

Όσο για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις από την παρουσία του Τζος Πάουελ, ο Έλληνας τεχνικός είπε πως "θέλουμε να εντάξουμε ένα νέο παίκτη στο παιχνίδι μας να δουμε πως θα ταιριάξουμε είναι πολύ συγκροτημένος. Διαφορετικός παίκτης είναι ο Πάουελ από τον Ντόρσεϊ. Μπορεί να παίξει με όλους τους άλλους ψηλούς μας. Εχει να παίξει χρόνια στην Ευρώπη και χρειάζεται χρόνο να καταλάβει το παιχνίδι μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει".
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ