2012-11-12 01:03:52
Φωτογραφία για ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ : ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Το πρώτο του γκόλ στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε με πέναλτι, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σε ένα παιχνίδι στο οποίο συμπλήρωσε 300 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία. Με το γκόλ που πέτυχε μάλιστα έφθασε τα 85.

Ο Σαλπιγγίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγωνα με τον Πλατανιά αναφέρθηκε στην νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με Παναθηναικό και Ολυμπιακό.

Στις δηλώσεις του είπε αρχικά για τις 300 συμμετοχές του:

"Χαίρομαι πολύ που έφτασα αυτές τις συμμετοχές. Ελπίζω να συνεχίσω χωρίς προβλήματα για την υγεία μου. Είναι κάτι ιδιαίτερο το στατιστικό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Χαίρομαι γι αυτή την επιτυχία και συνεχίζουμε.

Όλες οι ομάδες έχουν απουσίες μεσούσης της χρονιάς, εμείς είχαμε κάποιες σε αυτή την αγωνιστική, πρέπει να δίνουμε βάση στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι πολλές, αλλά χρειάζεται υπομονή και από τον κόσμο και από εμάς".


Οσο για το χαμένο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο απο τον Κλάους Αθανασιάδη, ο Σαλπιγγίδης τονισε: "Στα πέναλτι έχει άγχος αυτός που τα χτυπάει, ο τερματοφύλακας δεν έχει να χάσει τίποτα. Όλα τα πέναλτι μπαίνουν και όλα χάνονται. Θα ήταν ότι καλύτερο να είχαμε σκοράρει με το πρώτο πέναλτι, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε αθλητή. Όλοι θα χάνουμε πέναλτι. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπήκε το δεύτερο πέναλτι και μετά πετύχαμε και ένα δεύτερο γκολ".

Ρωτήθηκε πως πρέπει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπυ που ακολουθούν με τον Παναθηνακό και τον Ολυμπιακό και υποστήριξε: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Εμείς έχουμε και στα δύο μάτς στόχο τη νίκη. Είτε με μεγάλο αντίπαλο, είτε με μικρό το κάθε ματς δίνει τρεις βαθμούς και εμείς πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή".
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ντίσνεϊ μετράει τ’ άστρα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ντίσνεϊ μετράει τ’ άστρα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ