2012-11-12 00:56:01
Φωτογραφία για Ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός - Δείτε τα ΝΑΙ τα ΟΧΙ και τις εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής
Στις 12.10 περίπου ο Πρόεδρος της Βουλής ανκοίνωσε πως τελείωσε η συζήτηση και πως αρχίζει η ονομαστική ψηφοφορία που πλέον μετατρέπεται σε θρίλερ για γερά νεύρα.

Λίγο πριν τις 23.00 στη Νέα Δημοκρατία ανακάλυψαν πως υπάρχει στις τάξεις της βουλευτής που θα καταψηφίσει τον προυπολογισμό.

Πρόκειται για τον βουλευτή Λευκάδας Θ. Σολδάτο που από την ομιλία του είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα ψηφίσει τον προυπολογισμό, αλλά τελικά είπε ναι.

Είναι ένας από τα 50 στελέχη που υπέγραψαν την υποψηφιότητα Σαμαρά, κατά τις διαδικασίες εκλογής προέδρου της Ν.Δ. το 2009, ενώ είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Γεννήθηκε στη Μελβούρνη το 1957, είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ο Θ. Σολδάτος ''πλευρίστηκε'' από στελέχη του κόμματος αλλά και από τον ίδιο τον Α.Σαμαρά που του πέρασε το μήνυμα πως η θετική του ψήφος είναι απαραίτητη και συνάμα κρίσιμη για την κυβέρνηση.


ΌΧΙ και από τον Μ.Ανδρουλάκη - ''Περνάει'' ο προυπολογισμός με 166 ΝΑΙ;

Η ψηφοφορία για την έγκριση του προϋπολογισμού θα γίνει τα μεσάνυχτα.Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 εγκρίθηκε από μόλις 153 βουλευτές, όμως απόψε οι βουλευτές που θα πουν το ναι θα είναι τουλάχιστον 166.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αριθμούν συνολικά 153 βουλευτές. Έτσι:

- Από τη ΝΔ σίγουροι θεωρούνται οι 125 βουλευτές

- Από το ΠΑΣΟΚ 27

- Από τη ΔΗΜΑΡ 14

Σίγουροι για το όχι είναι από το ΠΑΣΟΚ οι Κασής και Παραστρατίδης, ενώ και ο Μίμης Ανδρουλάκης δήλωσε πως θα ψηφίσει όχι. Από τη ΔΗΜΑΡ θεωρείται πως όχι θα ρίξουν οι Βουδούρης-Μουτσινάς.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλοι τρεις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, ο Γιάννης Πανούσης, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και η Κατερίνα Μάρκου που τείνουν προς το «παρών» κια στον προϋπολογισμό!

Εντύπωση δημιούργησε το ΟΧΙ του Τ.Κουίκ, των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που το πιστοποιούσε εμφατικά με μία ταμπέλα που σήκωσε στο βήμα της Βουλής.

Πηγή: newsit
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ