2012-11-12 05:07:04
Φωτογραφία για Έραψε το στόμα του λαθρομετανάστης στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης!
Σε μια αποτρόπαια πράξη διαμαρτυρίας προχώρησε πριν από μερικές ημέρες Αφγανός λαθρομετανάστης που κρατείται στις εγκαταστάσεις της... πρώην Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης και ο οποίος ζητά την άμεση απέλασή του στη χώρα του.

Όπως έγινε γνωστό, μετά από σχετική έρευνα του ThrakiToday.com ο εν λόγω λαθρομετανάστης έραψε το στόμα του. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών υπαλλήλων οι οποίοι ειδοποίησαν το ειδικό κλιμάκιο ελέγχου του ΚΕΛΠΝΟ που βρίσκεται στην περιοχή ώστε να επέμβει.

Μετά από τους απαραίτητους ελέγχους και εξετάσεις που πραγματοποίησε η ομάδα του ΚΕΛΠΝΟ διαπιστώθηκε πως ο λαθρομετανάστης δεν διατρέχει κίνδυνο για την υγεία του, ενώ του αφαιρέθηκαν τα ράμματα που ο ίδιος προσπάθησε να τοποθετήσει στο στόμα του.

Υπενθυμίζεται πως λαθρομετανάστες διαμαρτύρονται για την επέκταση του χρόνου παραμονής τους στα Κέντρα Κράτησης, όπως αυτό της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, καθώς έχει αλλάξει η σχετική νομοθεσία που όριζε ως μέγιστο χρόνο παραμονής τους τρεις μήνες επιβάλλοντας την άμεση απέλασή μετά το πέρας των τριών μηνών, και πλέον η απέλαση γίνεται μετά από συνεννόηση της Ελληνικής πολιτείας με την χώρα προέλευσης των λαθρομεταναστών χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ