2012-11-12 08:30:05
Φωτογραφία για ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
Στην Βουλή έλαβε χώρα ονομαστική ψηφοφορία για την έγκριση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2013. Στην ψηφοφορία συνολικά υπήρξαν 299 ψήφοι εκ των οποίων ,

167 ψήφοι ΝΑΙ , δηλαδή ότι αποδέχονται τον προϋπολογισμό και 128 ψήφοι ΟΧΙ , οι οποίοι δεν δέχονται τον προϋπολογισμό και 4 βουλευτές δήλωσαν παρών.

Τον προϋπολογισμό καταψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ψήφισαν «ναι», ενώ ένας βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ δήλωσε «παρών». Οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης και Ιωάννης Κουτσούκος που τέθηκαν την Τετάρτη εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά την ψηφοφορία για το νέο πακέτο μέτρων, στη σημερινή ψηφοφορία ψήφισαν «παρών».

Τον προϋπολογισμό υπερψήφισαν, επίσης, οι αντιφρονούντες του ΠΑΣΟΚ, Λοβέρδος Ανδρέας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Κώστας Σκανδαλίδης. «Παρούσα» δήλωσε η Άντζελα Γκερέκου.

«Ναι» ψήφισε στην Προεδρεία Δημοκρατίας και «όχι» στα υπόλοιπα ο Οδυσσέας Βουδούρης, ενώ ο Θεόδωρος Σολδάτος ψήφισε «ναι» και δήλωσε «παρών» για τα υπουργεία Ανάπτυξης και Κοινωνικής Ασφάλισης.


Καταψήφισαν τον προϋπολογισμό οι Οδυσσέας Βουδούρης, οι Οδ. Βουδούρης, Μ. Κασσής και Παραστατίδης.

Κατά την ομιλία του, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, διαβεβαίωσε ότι «οι θυσίες που καλούμαστε να ψηφίσουμε είναι οι τελευταίες», ενώ δεσμεύτηκε ότι οι αδικίες θα διορθωθούν μόλις βγούμε από τα ελλείμματα». Υποστήριξε, επίσης, ότι τα χρήματα της δόσης θα έρθουν εγκαίρως και με το παραπάνω, ενώ κάλεσε τους Ευρωπαίους να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα έκανε όσα έπρεπε».
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ