2012-03-23 03:10:59
Φωτογραφία για Ομιλία πρόεδρου ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ στην εκδήλωση του κόμματος για την επέτειο της 25ης Μαρτίου
Με εξαιρετική χαρά σας καλωσορίζω στο νέο Αμφιθέατρο του Κόμματός μας, που έγινε μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Και αυτό αποδεικνύει πόσο αποτελεσματικοί είμαστε σε ό,τι καταπιανόμαστε. Είπαμε θα κάνουμε σε 20 μέρες ένα αμφιθέατρο, και σε 20 μέρες έχουμε το αμφιθέατρο που εγκαινιάζουμε σήμερα.

Καθυστέρησα σήμερα γιατί, όπως γνωρίζετε, δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Μόλις προχθές, ο νέος υπουργός Οικονομικών, όταν ο Αστέριος Ροντούλης αποκάλυψε στη Βουλή ότι υπάρχει μυστική σύμβαση μεταξύ της Ελλάδος και της Φινλανδίας, όπου εκχωρούσαμε εμπράγματες εξασφαλίσεις, του είπε ο κ.Ροντούλης με τη σιγουριά ότι έχει το θέμα, ότι «είστε ψεύτες, ψεύτες, ψεύτες…». Και ανερυθρίαστα ο συμπολίτης του, ο υπουργός Οικονομικών ανέβηκε επάνω και του είπε «είσαι συκοφάντης, συκοφάντης, συκοφάντης»!

Πίστευαν ότι τα πράγματα θα έμεναν εκεί. Ξέχασαν οι ανόητοι ότι ο Πρόεδρος αυτού του Κόμματος εξακολουθεί και παραμένει ενεργός και, από ότι λένε, ικανός ρεπόρτερ. Πήγα λοιπόν σήμερα στη Βουλή και ήταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο κ.Παπακωνσταντίνου, όπου του είπα ποια μέρα, ποια ώρα, σε ποιον όροφο, σε ποιο γραφείο έβαλε την υπογραφή του ο κ. Βενιζέλος με την υπουργό Οικονομικών της Φινλανδίας.


Λεπτομέρειες. Του είπα τι περιλαμβάνει αυτή η σύμβαση, η μυστική. Είπα στο Σώμα επίσης, ότι τα κόμματα της Αντιπολιτεύσεως της Φινλανδίας απαίτησαν να δουν αυτή τη μυστική σύμβαση, όπου έγινε η εξής πρωτόγνωρη διαδικασία, για να καταλάβετε ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι εντολοδότες. Είπαν στους βουλευτές τους οι Φινλανδοί «αφήστε τα κινητά σας απ’ έξω, ελάτε μέσα, πάρτε τη σύμβαση

που είναι 50 σελίδες, διαβάστε τη με τα μάτια και ό, τι πιάσετε». Αυτό έγινε. Έδωσαν λοιπόν τέτοιες λεπτομέρειες. Δεν σκέφτηκαν οι κύριοι της κυβέρνησης, οι ομοϊδεάτες μας, της Ομάδας των Ευρωσκεπτικιστών της Ευρώπης, που αποτελούν ήδη το 19,5% της Φινλανδίας και είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση. Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον αρχηγό τους, τον Τίμο, τον οποίο πέρσι είχαμε φέρει εδώ στην Αθήνα και είχε μιλήσει, και μας είπε τις λεπτομέρειες της συμβάσεως.

Όταν λοιπόν πριν από λίγο, παρόντων των βουλευτών μας το είπα στη Βουλή, αναγκάστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών να διαψεύσει τον νυν και να πει: «Υπάρχει αυτή η σύμβαση, αλλά δεν πρέπει να έχετε καμία αμφισβήτηση ότι αυτή η σύμβαση δεν έγινε για το καλό της χώρας». Του είπα λοιπόν ότι εγώ το εκλαμβάνω αυτό ως ανάκληση της προσβλητικής φράσεως προς τον κ. Ροντούλη, «συκοφάντες», και θα ήθελα πιο άμεσα να το πει αυτό η κυβέρνηση.

Αυτό που καταδεικνύει την πανικόβλητη ψυχολογία που διέπει την κυβέρνηση. Πανικόβλητη! Σε τέτοιο σημείο, και καλά το ΠΑΣΟΚ. Το γνωρίζουμε το ΠΑΣΟΚ από την εποχή που θέσπισε τον πολιτικό γάμο, που πήγε να πάρει την περιουσία της Εκκλησίας, που πήρε τις ταυτότητες. Ξέραμε ότι δεν ήταν σε στενές σχέσεις με την Εκκλησία. Αλλά πιστεύαμε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κατά τι διαφορετική. Και τους είπα, είναι δυνατόν τέτοιος πανικός; Τέτοια πρεμούρα; Προεκλογική περίοδος η Μεγάλη Εβδομάδα; Θα πηγαίνουμε στην Εκκλησία και θα έχουμε τα προσπέκτους των πολιτευτών; Θα πηγαίνουμε στον Επιτάφιο και θα ακούμε λόγους, γιατί πρόκειται να ψηφιστεί το Μνημόνιο;

Λίγος σεβασμός επιτέλους στην Ορθοδοξία και στην Εκκλησία! Δεν χάλασε ο κόσμος να ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Είναι τέτοια η πρεμούρα τους, είναι τέτοιος ο πανικός τους, ώστε θέλουν πάση θυσία να πάμε σε εκλογές. Γιατί γρήγορα – γρήγορα; Γιατί δεν θέλουν να αποκαλυφθούν αυτά, τα οποία τους έχω πει κατ’ επανάληψη ότι θα βγουν.

Και πάνω από όλα να έρθουν σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με ένα θέμα. Να συζητήσουμε οι τρεις μας, αυτά που διημείφθησαν, αυτά που δέχθηκαν και αυτά που έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου, εκεί που τα βράδια του Φεβρουαρίου αποφάσισαν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα. Θέλουν, δεν θέλουν θα τους βγάλω μπροστά στην κάμερα. Θέλουν, δεν θέλουν θα τους ξεμπροστιάσω. Είναι υποχρέωσή μου απέναντι στον Ελληνικό λαό. Γιατί ο Ελληνικός λαός είναι θυμωμένος. Και όχι αδίκως. Όμως σε μία τέτοια στιγμή μεγάλης δοκιμασίας για τη χώρα δεν πρέπει οι πολιτικοί ηγέτες να αφήσουμε τον Ελληνικό λαό να λειτουργεί στις κάλπες με το θυμικό. Πρέπει να λειτουργήσει με ήρεμη τη συνείδηση της σκέψης, γιατί αυτό το οποίο διακυβεύεται δεν είναι να βγάλω από μέσα τη φλόγα του θυμού για τις μειώσεις των συντάξεων, τις προσβολές, το βιασμό της συνείδησης. Είναι ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα την επομένη των εκλογών. Και πρέπει να το συνειδητοποιήσουν.

Και σας ερωτώ. Η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί από ναζί; Μπορεί η χώρα να κυβερνηθεί από ανθρώπους που θεωρούν τη σβάστικα ανώτερη από τη γαλανόλευκη; Μπορούμε να επιτρέψουμε να έλθουν στα πράγματα οι κομμουνιστές κάθε εκφάνσεως; Θα μπορέσουμε να αφήσουμε το πεδίο στους «Νενέκους», τους προσκυνημένους, οι οποίοι υπέγραψαν ανερυθρίαστα προς την κυρία Λαγκάρντ «όσα χρόνια πολιτευόμαστε – ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς – δεν θα ασκήσουμε πολιτική που θα είναι αντίθετη αυτών που λέει το Μνημόνιο». Επομένως, ποια πολιτική θα ασκήσουν την επόμενη μέρα, εφόσον έχουν δεσμευτεί εγγράφως ότι θα ασκούν μόνο την πολιτική του Μνημονίου;

Θα αφήσουμε λοιπόν σε αυτούς, οι οποίοι έδεσαν μόνοι τους τα χέρια τους να οδηγήσουν, το σκάφος, να οδηγήσουν το όχημα της Ελλάδος; Δεν μπορούμε κυρίες και κύριοι να το επιτρέψουμε. Γνωρίζουν λοιπόν ότι η μόνη εναλλακτική, σοβαρή, και υπεύθυνη στάση είναι του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού.

Έχει αρχίσει μια μεγάλη πολεμική προς το κόμμα. Πολεμική που έχει να κάνει με αυτό που είπα στις 4 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Είχα πει τότε, όχι προφητικά αλλά αναλύοντας και γνωρίζοντας πως δρουν, ότι θα προσπαθήσουν να «ψαλιδίσουν» την έκταση και τον όγκο της δικής μας παρουσίας. Ήξερα το τι θα κάνουν. Και μολαταύτα, είχα πάρει τις αποφάσεις μου να αναμετρηθώ με το κακό, όσο ισχυρό και δυνατό και αν είναι αυτό. Και μπήκα στη διαδικασία των αποκαλύψεων.

Όταν πρωτοείπα, και ακούσατε και εσείς ότι “οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες αλλά σε έναν πύργο έξω από το Βερολίνο”, κάποιοι το αμφισβήτησαν. “Τι μας λέει τώρα ο Πρόεδρος;” Και το Σάββατο προχθές, η

εφημερίδα «Καθημερινή», η οποία δεν ανήκει στο δικό μας χώρο, απεκάλυψε τον πύργο όπου έκανε τις μυστικές συμφωνίες η κ. Μέρκελ με τους Φινλανδούς, που έκαναν τη μυστική σύμβαση, τους Ολλανδούς και τους Αυστριακούς οι οποίοι είχαν καπελώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση για να επιβάλλουν το δικό τους αυταρχικό λόγο, όπως έκαναν και στη δεκαετία του ‘40.

Μεγάλη η ανάληψη της ευθύνης. Το απεφάσισα, το τόλμησα, το προχώρησα. Πήγα την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μόνοι μας, χωρίς τη συμπαράσταση της κυβέρνησης. Χωρίς την συμπαράσταση του Πρωθυπουργού, του κ. Παπαδήμου. Είπαμε ότι πρέπει να ανεβάσουμε το θέμα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτως ώστε να αντιληφθεί η κ. Μέρκελ ότι δεν είμαστε όλοι «προσκυνημένοι».

Σήμερα, γυρίζουν τα παιδιά μας, η Νεολαία του κόμματος, από τις Βρυξέλλες. Πήγαν επάνω και μάζεψαν όλες τις Νεολαίες των “γουρουνιών”, των χωρών του Νότου, των “PIGS”, δηλαδή Πορτογαλίας, Ιταλίας, Ισπανίας και Ιρλανδίας. Όλα αυτά τα παιδιά να δημιουργήσουν έναν πυρήνα αντίστασης προς την επικυριαρχία της κ. Μέρκελ. Αυτά κάνουν. Αυτά κάνουμε εμείς. Μην περιμένετε να τα δείτε στα Δελτία Ειδήσεων. Μην περιμένετε να τα δείτε στις εφημερίδες γιατί ενοχλούν το σύστημα που υπηρετούν και εξυπηρετούνται από αυτό. Ίσως πίστεψαν ότι θα μπορέσουν να μας ελέγξουν. Πίστεψαν ότι θα μας κάνουν PSI, θα μας «ψαλιδίσουν» το φρόνημα. Δεν ήξεραν οι ανόητοι, ότι εμείς είμαστε οι Έλληνες πατριώτες που δεν κωλώνουμε, δεν φοβόμαστε, δεν προσκυνάμε, δεν υπογράφουμε.

Κάποια ημέρα θα αποκαλύψω πιέσεις, μεθοδεύσεις και «καρότα» τα οποία προσφέρθηκαν για να μπούμε στο κλαμπ των «Νενέκων».

Αλλά όταν οι καταβολές σου φτάνουν στο θέμα που σήμερα επεξεργαζόμαστε, που ακούσαμε τον καθηγητή κ. Αντωνάκο και τον Πρέσβη κ. Γεωργίου να αναπτύσσουν. Όταν έχεις πιει νερό από την ίδια πηγή που ήπιαν τρεις από τους μεγαλύτερους ήρωες της επανάστασης. Το χωριό μου, η Ποταμιά, είναι στη μέση ενός μικρού τριγώνου δέκα χιλιομέτρων, όπου ο μεν Κολοκοτρώνης το διπλανό λιοντάρι παντρεύτηκε και έκανε τη φαμίλια του, στο διπλανό χωριό ο Νικηταράς ξεκίνησε τον αγώνα του, και στο παραδίπλα χωριό ο Παπαφλέσσας βγήκε στα βουνά. Όταν έχεις πιει νερό από την ίδια πηγή που έπιναν ήρωες, δεν μπορείς να είσαι «Νενέκος».

Δεν ξέρω και δεν αμφισβητώ ότι και οι πρόγονοι των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών θα είχαν τη συμμετοχή τους στον αγώνα του 1821. Θυμάμαι ότι ο προπάππους μου, ο Θανάσης Καρατζαφέρης, ήταν υπασπιστής του Νικηταρά και πολέμησε στα Δερβενάκια. Σας θυμίζω τους παλαιοτέρους που μας έλεγαν ιστορία, είναι αυτός στον οποίο απευθύνθηκε ο Νικηταράς όταν έσπασε το σπαθί του, κόβοντας κεφάλια Τούρκων. Του είπε “Θανάση δώσε μου το δικό σου και πάρε ένα άλλο”. Εν συνεχεία, πήγε με τον Παπαφλέσσα και έπεσε στο Μανιάκι, για να δοξασθεί η Ελλάδα μαζί με τους άλλους 300.

Όταν έχεις μεγαλώσει με τέτοιες καταθέσεις ψυχής δεν μπορείς να προδώσεις την πατρίδα, ούτε τις αρχές σου, ούτε τις αξίες σου. Όποιο υπουργείο και να μου έδιναν, όσα μετρητά και να μου έταζαν, δεν θα μπορούσα ποτέ να προδώσω τις αρχές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Μας φοβούνται. Ξέρουν πόσο πολλοί είμαστε και πόσο πεισματάρηδες είμαστε. Και για αυτό θα προσπαθήσουν να μας πολεμήσουν. Σας θέλω όλους δίπλα. Σας θέλω όλους κοντά σε αυτό τον τίμιο αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι στη μεγάλη μάχη, κοιτάζοντας πίσω θα σας δω όλους εσάς

πάνοπλους με επιχειρήματα, με φρόνημα, με ψυχή, με καρδιά για τη μεγάλη μάχη για τη σωτηρία της πατρίδας μας.

Μου είπαν, και το ακούτε και εσείς, “Γιατί μπήκατε στη κυβέρνηση”; Μα ύψιστο καθήκον είναι να σώσουμε την πατρίδα! Όταν είδα ότι δεν μπορούν να συνεννοηθούν, και σας θυμίζω κυρίες και κύριοι, ότι η μεγάλη «κωλοτούμπα» του κ. Σαμαρά έγινε Παρασκευή μεσημέρι. Ότι Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα περιέφεραν την Πρωθυπουργία σε διαφόρους πιθανούς και απίθανους από το εξωτερικό, την Γαλλία. Διαμαντούρος, Ρουμελιώτης κ.λπ. Και δεν μπορούσαν να καταλήξουν… Τότε και μόνο με φώναξαν στο Προεδρικό Μέγαρο! Όπου

πήγα και είπα “Θα βοηθήσω με τις εξής προϋποθέσεις”, που σας θυμίζω.

Θυμηθείτε τη σκηνή έξω από το Προεδρικό Μέγαρο. Είπα ότι “Θα στηρίξω αυτή τη κυβέρνηση με τις προϋποθέσεις:

-Όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων.

-Όχι απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.

-Όχι ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας.

-Να διώξουμε τους λαθρομετανάστες.

Αυτά λοιπόν τα είπα έξω, τα είπα και μέσα. Και με διαβεβαίωσαν ότι “Βεβαίως! Ποιος μπορεί να τα αρνηθεί αυτά”; Και ξεκινήσαμε. Το ευτράπελο της ημέρας ήταν όταν μου είπαν για Πετσάλνικο και Παπαδημητρίου…Θα άφηνα ποτέ την Ελλάδα εκεί; Ξεκινά η διαδικασία και σε λίγες μέρες διαπιστώνω ότι η συμφωνία που είχα κάνει «μπαλατζάριζε». Λέω ότι εδώ πρόκειται για στημένο σκηνικό. Και κάθε φορά που πήγαινα και με βλέπατε εκεί, τους έδινα και μια επιστολή.

Έδωσα τέσσερις επιστολές, δύο υπομνήματα και ένα τελικό σημείωμα για την αποχώρηση. Έτσι λοιπόν, είναι καταγεγραμμένες οι δικές μου αντιρρήσεις και επιφυλάξεις από τον πρώτο μήνα. Άρα, δεν αιφνιδιάστηκαν. Ήξεραν ότι είχα αρχίσει να διατυπώνω διαφωνία. Την τελευταία ημέρα, επέμεναν ότι μέσα σε μια ώρα, να βάλουμε ένα «ΝΑΙ».

«Ναι». Γιατί; Το «ΝΑΙ» ή το «ΌΧΙ» το οποίο θα κουβαλούσε η Ελλάδα στη πλάτη της για 40 χρόνια! Και ήθελαν να το αποφασίσω σε 40 λεπτά…Όταν τους έβαλα λοιπόν την δυσκολία από την προηγούμενη μέρα και τους λέω “Εντάξει για το ΝΑΙ, αρκεί να έχω ρητή διαβεβαίωση από το Ελεγκτικό Συνέδριο του Κράτους ότι δεν πάσχει η Σύμβαση”. Μου λένε όχι δεν γίνεται. Λέω: “Tο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους να μου πει ότι το Μνημόνιο είναι σύννομο με το Σύνταγμα”. Μου απάντησαν δεν γίνεται! Ωραία!

Να έρθει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας ο κ. Προβόπουλος να μου πει ότι με τη σύμβαση αυτή η Ελλάδα βγαίνει επάνω. “Δεν γίνεται”. Και τι γίνεται; “Να βάλω εγώ υπογραφή;” τους λέω. Και τους εξήγησα ότι οι γκιλοτίνες δεν θα είναι πέντε. Θα είναι τέσσερις. Εγώ δεν μπορώ να βάλω το δικό μου κεφάλι.

Είναι μονόδρομος και το ξέρουν. Από την επόμενη ημέρα των εκλογών να μας παραδώσουν την κυβέρνηση της χώρας, ανεξαρτήτως ποσοστού. Δεν μπορούν. Δεν μπορούν να είναι πρωθυπουργοί αυτοί που έχουν υπογράψει. Και θα ψάξουν να βρουν κάποιον με λυμένα χέρια.

Πολύ φοβούμαι όμως ότι τα δικά μας χέρια είναι λυμένα, το δικό μας μυαλό είναι λυμένο, η δική μας συνείδηση είναι λυμένη και θα φοβηθούν πάρα πολύ. Όμως είναι μονόδρομος για να πάει η χώρα μπροστά, να κυβερνήσει κάποιος ο οποίος δεν συμβιβάστηκε και μπορεί να πάει κόντρα σε αυτά τα οποία μνημονεύονται σε αυτό το Μνημόνιο.

Έχουμε το πρόγραμμα. Ξέρουμε πως θα βγει η Ελλάδα από το τέλμα. Τα είχαμε συζητήσει εκείνες τις βραδιές που τους το είχα προτείνει. Εγώ είμαι έτοιμος. Και αναλαμβάνω την ευθύνη, ότι σε λιγότερο από δύο χρόνια θα έχω βγάλει τη χώρα από το τέλμα που την οδήγησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Το πρόγραμμά μας θα είναι σε δύο-τρεις ημέρες στον αέρα. Θέλω να σας παρακαλέσω λοιπόν, να το διαβάσετε. Να το αποστηθίσετε. Και αν θέλετε κάτι πιο λίγο, υπάρχει αυτό, το μαγικό βιβλιαράκι που είχαμε και στις άλλες εκλογές, με τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ. Τι πρεσβεύει ο ΛΑ.Ο.Σ. Έχουμε βγάλει ένα πλούσιο υλικό. Είμαστε πανέτοιμοι, όταν οι άλλοι δεν έχουν ξεκινήσει. Και πώς να ξεκινήσουν να τυπώσουν φυλλάδια, όταν χρωστάνε ακόμα τα φυλλάδια του 2007; Στο χωριό μου λένε: “Φτωχό αρνί, πλατιά ουρά”.

Εδώ δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς! Πήγαν και νοικιάσανε γραφεία με 55.000 ευρώ το μήνα! Όταν ο μισθός είναι 500 ευρώ. Δηλαδή, πληρώνει η ΝΔ μηνιαίο μίσθωμα 10 ετών μισθούς ενός νέου ανθρώπου. Για να καταλάβετε. Αυτή είναι και η δική μας διαφορά. Είμαστε οι μόνοι νοικοκυραίοι. Το μόνο κόμμα της Ελλάδας που δεν χρωστάει.Το μόνο κόμμα. Το μόνο κόμμα της Ελλάδας που έδωσε 1 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες των φτωχών. Δεν ξέρω που έφτασε. Το μόνο κόμμα κυρίες και κύριοι. Για να ξέρετε για την εθνική σας συνείδηση, που απάντησε στις προκλήσεις του ανόητου Γκρουέφσκι. Και έφτιαξε ένα μεγάλο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Εθνική Οδό στο Δίον, για να θυμούνται όσοι περνάνε από εκεί, ότι ο Μέγας Στρατηλάτης ήταν Έλληνας και όχι Σλάβος.

Και τώρα, πέρα από τη συνήθη πλέον χειρονομία να μοιράζουμε χιλιάδες σημαίες τις ημέρες της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, για να υπάρχουν σε όλα τα σπίτια, ετοιμάζουμε, και σε λίγες ημέρες θα υπάρχει το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Τώρα που μιλάμε, μέσα έχουμε 10 τόνους ρύζι, αλεύρι, μακαρόνια, πατάτες, λάδι… Γιατί δεν θα επιτρέψω, όσο μπορώ, να υπάρξει κάποιος νηστικός τη Μεγάλη Εβδομάδα. Καλύτερα ένα τσουβάλι αλεύρι για να χορτάσει ο φτωχός και η οικογένειά του, παρά μία αφίσα με το πρόσωπό μου στους δρόμους. Το μόνο κόμμα. Για να είστε υπερήφανοι. Το μόνο κόμμα που είπε στη Βουλή και έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών και λέει ότι από τη στιγμή που μειώνονται οι μισθοί, από τη στιγμή που φτάσανε οι άνεργοι το 1,5 εκατομμύριο, δεν δεχόμαστε τα κόμματα να πάρουν χρηματοδότηση από το Δημόσιο.

Θα κάνουμε εκλογές με οτιδήποτε υπόλοιπα υπάρχουν. Δεν θα πάρουμε από το κράτος που υποφέρει. Δεν χρειάζονται φως και αφίσες. Πάμε ο καθένας με τα υπόλοιπά του. Αυτός είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Αυτό είναι το πατριωτικό Κόμμα.

Εμείς είμαστε το αύριο. Εμείς είμαστε εκείνοι που θα αλλάξουμε τα πεπρωμένα της χώρας. Είμαι έτοιμος να προχωρήσω προς τα εμπρός.

Είμαι έτοιμος να τα αλλάξω όλα. «Ρήξη και ανατροπή» είναι το σύνθημα. «Ρήξη και ανατροπή» θα είναι η οδός προς το αύριο.

Θα κάνουμε «ρήξη» με το φαύλο παρελθόν και θα φέρουμε τη μεγάλη «ανατροπή». Το κεφάλαιο δεν θα είναι οδηγός. Οδηγός θα είναι ο Έλληνας εργαζόμενος πολίτης.

melostisneos.wordpress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ