2012-11-12 12:51:46
Φωτογραφία για Συγχαρητήρια και παράπονα από διοικούσα
Η μαχητικότητα και το πάθος που έδειξαν οι -ως επί το πλείστον- νεαροί παίκτες του Αρη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μπορεί να μην ανταμείφθηκε με βαθμολογική συγκομιδή, οδήγησε όμως τα μέλη της διοικούσας επιτροπής στην απόφαση να απονείμουν τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές. 

Οι Αντώνης Ζαμπέτας, Παναγιώτης Στεφανίδης, Σταύρος Λαμπριάκος και Αλέκος Κατσιαούνης έδωσαν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της ομάδας τους και τους ζήτησαν να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος.

«Πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια, η εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί σημαντικά. Αν δείξετε το ίδιο πάθος και στα επόμενα παιχνίδια, τότε θα έρθουν και οι συνεχόμενες νίκες» τόνισαν οι άνθρωποι των «κίτρινων». Η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά της διοίκησης έγινε με σκοπό να ανεβάσουν την ψυχολογία, κυρίως στους νεαρούς παίκτες της ομάδας τους, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Τόσο οι διοικούντες την ΠΑΕ, πάντως, όσο και οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» εξέφραζαν και χθες τα παράπονά τους για τη διαιτησία του Μάνταλου, εστιάζοντάς τα κυρίως σε δυο φάσεις. Στην αποβολή του Γκέσιου -όπου ο παίκτης του Αρη δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα χωρίς να κάνει «θέατρο»- αλλά και για τη φάση του δεύτερου γκολ του Λεβαδειακού, το οποίο προήλθε από κόρνερ που δεν έπρεπε να δοθεί, καθώς ο Βασιλείου ακούμπησε τελευταίος την μπάλα πριν αυτή καταλήξει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Λαμπριάκος: «Αισθανόμαστε αδικημένοι»

Στα παράπονα που έχουν οι «κίτρινοι» από τη διαιτησία αναφέρθηκε με δηλώσεις του το μέλος της διοικούσας επιτροπής, Σταύρος Λαμπριάκος: «Τα παιδιά είχαν καλή παρουσία, παρά τα προβλήματα απουσιών. Αισθανόμαστε αδικημένοι από τη διαιτησία, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίσουμε. 

Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και μας δείχνει συνέχεια την αγάπη του. Δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο από τους οπαδούς μας. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η υπαγωγή στο άρθρο 99 θα παίξει καταλυτικό ρόλο, για να γίνουμε μια υγιής εταιρεία».

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μείωση κατά 3%
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μείωση κατά 3%
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ