2012-11-12 12:47:19
Φωτογραφία για «Κούρεμα» στις απολαβές του Τσιώλη
Μία ακόμη εκκρεμότητα, στη προσπάθεια που κάνει να συμφωνήσει με τους πιστωτές της, προκειμένου να πετύχει την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, αναμένεται να κλείσει σήμερα η ΠΑΕ Άρης. 

Πρόκειται για την οφειλή που υπάρχει προς τον πρώην προπονητή της ομάδας, Σάκη Τσιώλη, ο οποίος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη γι αυτόν ακριβώς το λόγο. 

Να υπογράψει, δηλαδή, τα έγγραφα που απαιτούνται, ώστε επί της ουσίας να ολοκληρωθεί ο τρίτος κατά σειρά διακανονισμός που του προτείνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σημερινός τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, θα υποστεί «κούρεμα» που μπορεί να φτάσει εώς και 40% στα χρήματα που έχει λαμβάνειν, γεγονός πάντως το οποίο δεν είναι ικανό να τον κάνει να αλλάξει τα αισθήματά του απέναντι στον Άρη.

«Για τον Άρη, χαλάλι! Δεν θα μπορούσα να σταθώ ποτέ εμπόδιο στις επιδιώξεις αυτής της ομάδας. Θα υπογράψω και εύχομαι να συμβάλω όσο μπορώ στην εξυγίανση της ΠΑΕ», έλεγε χθες το βράδυ στην Κομοτηνή, λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Πανθρακικού με τον Αστέρα.

Νωρίς το μεσημέρι ο κ. Τσιώλης και αφού διεκπεραιώσει την παραπάνω διαδικασία, θα πετάξει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για την Αθήνα και από εκεί θα επιστρέψει οδικώς στην Τρίπολη.   

novasports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ