2012-11-12 14:24:04
Φωτογραφία για Μύλος των Ξωτικών 2012 - 2013
Για δεύτερη χρονιά φέτος την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, ο Άι Βασίλη και τα ξωτικά του ετοιμάζουν το μεγαλύτερο Εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων, στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων. Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο… τον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου», δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό ζεστό και φιλόξενο και το μεταμόρφωσαν σε έναν παραμυθένιο… «Μύλο των Ξωτικών». Από τις 30 Νοεμβρίου 2012, τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Τα γρανάζια λαδώνονται, οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλυκά μπορούν. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Εδώ θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του.Προσοχή, χωρίς την βοήθεια όλων των παιδιών δεν θα τα καταφέρουν. Καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ λειτουργούν τα εργαστήρια του Μύλου, με απίθανες δράσεις.Η ανάγκη για «βοήθεια» είναι τεράστια και έτσι οι μικροί μας επισκέπτες έχουν μια μοναδική ευκαιρία
. Ακoλουθώντας την διαδρομή ενός Μαγικού Χάρτη μπορούν να διασκεδάσουν, να εκπαιδευτούν, να χαρούν να χαμογελάσουν και ταυτόχρονα να βοηθήσουν στην μεγάλη προσπάθεια προετοιμασίας των δώρων. Όσα παιδιά καταφέρουν να συγκεντρώσουν όλες τις «σφραγίδες συμμετοχής» στα διάφορα τμήματα του εργοστασίου… επάξια αποκτούν και το συλλεκτικό δίπλωμα του επίσημου Βοηθού του Άι Βασίλη! Για 38 ολόκληρες ημέρες ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του σας περιμένουν στο ομορφότερο Χωριό και μεγαλύτερο Εργοστάσιο του Άι Βασίλη, που όμοιο του δεν είδατε ποτέ.Εδώ δημιούργησαν έναν χώρο, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.

Οι πρωταγωνιστές του παραμυθιού εργάζονται σκληρά και προετοιμάζονται, για να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες ευχές μικρών και μεγάλων. Στόχος είναι να σκορπίσουν παντού και πάλι τα χαμόγελα, που τόσο μα τόσο μας έχουν λείψει.Φέτος τα Χριστούγεννα η πόλη των Τρικάλων γιορτάζει και προσκαλεί όλη την Ελλάδα στο πιο μεγάλο και παραμυθένιο Εργοστάσιο του Άι Βασίλη του κόσμου !Στο κέντρο της χώρας μας, στην πραγματική πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, κάθε γωνιά και πλατεία της πόλης μας θα είναι λαμπερή και γεμάτη από παιχνίδια και εκπλήξεις…Φέτος, τα Τρίκαλα «μεταμορφώνονται» σε πόλη της Φιλοξενίας, της Χαράς και των Προσφορών. Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala Α.Ε. και εκατοντάδες δημότες εθελοντές ανοίγουν της αγκαλιά τους για όλους τους επισκέπτες μας. Οι τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες της περιοχής αναλαμβάνουν μια μεγάλη πρωτοβουλία και υποδέχονται τους φιλοξενούμενους μας με απίστευτες εκπτώσεις και ποιοτικές παροχές. Σας προσκαλούμε στον «Μύλο των Ξωτικών». Σας περιμένουμε στην γλυκιά, ζεστή και ανθρώπινη πόλη των Τρικάλων.

milosxotikon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ