2012-11-12 14:19:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Η Ιουλία ταλαιπωρήθηκε πολύ δίνοντας τη μάχη ενάντια στον καρκίνο - Σοκαρισμένη η showbiz απο τον πρόωρο θάνατο της 27χρονης make up artist
Θρήνος επικρατεί στο χώρο της ελληνικής showbiz μετά την είδηση για το χαμό της 27χρονης make up artist από την Πάτρα, Ιουλίας Λυριτζή. Η άτυχη κοπέλα έδινε τον τελευταίο καιρό σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Συγκλονισμένοι από το χαμό της είναι άνθρωποι από το χώρο της μόδας που είχαν συνεργαστεί μαζί της και την είχαν γνωρίσει προσωπικά. Ο Δημήτρης Στρέπκος από τους Celebrity Skin μίλησε στο TLIFE για τον τόσο ξαφνικό χαμό της.

“Η Ιουλία ήταν ένα φρέσκο κορίτσι, χαμογελαστό και χαρούμενο με πολύ όρεξη για δουλειά. Είχαμε δουλέψει μαζί πριν από τρία χρόνια στο ξεκίνημά της. Ήταν πολύ εργατική, φιλότιμη και καλό παιδί. Ήταν πραγματικά υπέροχη, ένα κορίτσι πάντα χαμογελαστό και ευδιάθετο”, αναφέρει χαρακτηριστικά μην μπορώντας να πιστέψει ακόμη τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της.


Η 27χρονη από την Πάτρα είχε έρθει στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, όπου είχε σπουδάσει σε γνωστό ΙΕΚ και είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ελληνικής showbiz, δουλεύοντας ως make up artist.

Η εμφάνιση της ασθένειας, όμως, της άλλαξε τη ζωή. Η Ιουλία το πάλεψε πολύ και ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Ήταν πολύ δυνατή και αισιόδοξη. Το πρόβλημα της υγείας της, όμως, την ανάγκασε να μειώσει τις ώρες δουλειάς της. Πολύ διακριτικά και αφού είχε ενημερώσει μόνο λίγους πολύ κοντινούς της ανθρώπους από το χώρο της δουλειάς για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, είχε απομονωθεί και επέστρεψε στην οικογένειά της στην Πάτρα.

“Ήξερα για το πρόβλημα υγείας της και γνώριζα πως το πάλευε πολύ. Ήταν δυνατό κορίτσι, αλλά δυστυχώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει στην Πάτρα. Έκανε χημειοθεραπείες και είχε απομακρυνθεί από τη δουλειά γιατί ο οργανισμός της ήταν εξουθενωμένος για να ακολουθεί τα 10ωρα καθημερινά που απαιτεί ο δικός μας χώρος”, συμπλήρωσε ο γνωστός σχεδιαστής.

Ωστόσο, η είδηση του πρόωρου θανάτους της ήταν πολύ ξαφνική. “Πριν 3 μήνες είχαμε μιλήσει και ήξερα ότι πηγαινοερχόταν σε Αθήνα και Πάτρα. Μου είχε πει πως πήγαινε καλά και το πάλευε. Πραγματικά δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι χάθηκε μια τόσο νέα κοπέλα. Ήταν μόνο 27 χρόνων και ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Η Ιουλία είχε λίγα παραπάνω κιλά και την φωνάζαμε “ζουμπουρλούλα” για να την πειράξουμε, αλλά ήταν τόσο γλυκεία και όμορφη. Αλήθεια, δεν μπορώ να το πιστέψω πως δεν είναι πια κοντά μας”.

Η 27χρονη είχε χάσει τον πατέρα της, ενώ στήριγμά της ήταν η μητέρα της Ανδριάννα και τα αδέλφια της Θεοφάνης, Θεοδώρα, Ελένη, Βλάσης.

Η κηδεία της θα γίνει στις 16.00 το απόγευμα από τον Ι.Ν. Αγίων Πάντων Κρήνης.

Πηγή: tlife
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ