2012-11-12 14:55:03
Φωτογραφία για Βόμβες από Λοβέρδο για ιθύνοντα νου στα περσινά επεισόδια
Τα νερά ταράζει ο Ανδρέας Λοβέρδος με τις δηλώσεις του, εν όψει μάλιστα της σύγκλησης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ...όπου αναμένεται να θέσει θέμα ηγεσίας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με δηλώσεις του στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και το δημοσιογράφο Τάσο Παππά ούτε λίγο ούτε πολύ αποδίδει σε "ιθύνοντες νόες", τους οποίους δεν κατονομαζει, τα περσινά σοβαρά επεισόδια στην Αθήνα, όταν τα ψηφισθέντα τότε μέτρα ήταν "πολύ ηπιότερα" των σημερινών.

“Μου κάνει εντύπωση ότι ένα χρόνο πριν, και για πολύ ηπιότερα μέτρα, αλλά και μετά την απόφαση για το κούρεμα, καιγόταν η Αθήνα και προπηλακίζονταν οι πολιτικοί του κυβερνώντος κόμματος.

Ένα χρόνο μετά, δικαιούμαι να απορώ μήπως τελικά υπήρξε ιθύνων νους που έδινε κατεύθυνση, με στόχο την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών; Θα δοθεί απάντηση στο ερώτημα αυτό τους επόμενους μήνες Προφανώς και δεν εύχομαι να ξαναγίνουνε επεισόδια, δικαιούμαι όμως να αναρωτιέμαι, ως ένας από αυτούς που έχουν υποστεί τα πάνδεινα, πώς όλα αυτά τώρα έχουν σταματήσει”.


Την Τετάρτη αναμένεται να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με τυπική αφορμή που όμως φαίνεται πως θα οδηγήσει σε "εμφύλιες συγκρούσεις".

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έχει ζητήσει τη σύγκληση της, θα είναι παρών, για πρώτη φορά μετά από μήνες και αναμένεται να καταλογίσει ευθέως στον Ευαγγελο Βενιζέλο ευθύνες για στρατηγικές και τακτικές επιλογές του. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα θέσει εμμέσως ή αμέσως και θέμα ηγεσίας. Οι «βενιζελικοί» είναι προετοιμασμένοι για σύγκρουση και προειδοποιούν ότι ο Λοβέρδος «θα βρει απέναντι το σύνολο σχεδόν των βουλευτών», θέλοντας να καταδείξουν ότι ο πρώην υπουργός δεν έχει παρά ελάχιστους υποστηρικτές στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ (Χρήστο Αηδόνη, Συμεών Κεδίκογλου).
epikaira.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ