2012-11-12 14:51:03
Φωτογραφία για ΣΙΟΒΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αναγκαστική αλλαγή, της τελευταίας στιγμής, στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας για το φιλικό με την Ιρλανδία την Τετάρτη στο Δουβλίνο, ανακοίνωσε η ΕΠΟ μετά από την απόφαση του Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός εκλέκτορας προχώρησε σε ανάκληση της πρόσκλησης του Κώστα Μανωλά, ο οποίος είναι τραυματίας, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής στη Βουλιαγμένη όπου συγκεντρώθηκε η αποστολή. Ο Σάντος έκρινε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να ταλαιπωρήσει έναν τραυματία παίκτη για ένα φιλικό και τον αποδέσμευσε, καλώντας στη θέση του το Σιόβα που αρχικά είχε δώσει τη θέση του στον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την οποία: «O Κώστας Μανωλάς ενσωματώθηκε με την αποστολή της εθνικής Ελλάδας, όμως λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει ακόμη στη δεξιά κνήμη, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για λίγες ημέρες ακόμη και έτσι θα παραμείνει στο Ρέντη, όπου θα συνεχίσει θεραπεία και συντηρητικό πρόγραμμα».

Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται ήδη στη Βουλιαγμένη και εκεί θα ενσωματωθεί αργά το βράδυ ο Γιώργος Σαμαράς ερχόμενος από Σκωτία, αλλά θα χάσει την απογευματινή προγραμματισμένη προπόνηση (16.30).
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ