2012-11-12 17:37:31
Φωτογραφία για «Μας πετούσαν πέτρες και μπουκάλια»
Το μέλος της διοικούσας επιτροπής Παναγιώτης Στεφανίδης με δηλώσεις του στάθηκε στη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του Άρη στο γήπεδο της Λειβαδιάς. Επίσης μίλησε και για την διαιτησία του Μάνταλου.

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Παναγιώτης Στεφανίδης ο οποίος έκανε λόγο για πέτρες και μπουκάλια που πετούσαν οπαδοί των γηπεδούχων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κομμάτι της διαιτησίας.

Για την διαιτησία του Μάνταλου: «Είχαμε άλλη μια κακή διαιτησία. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οι αποβολές στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια είναι άδικές. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Έπρεπε να δώσε πέναλτι στον Γκέσιο και όχι να του βγάλει κάρτα».

Για την φιλοξενία της ΠΑΕ Λεβαδειακός: «Με τη φιλοξενία είχαμε πολλά προβλήματα. Είχα πάει και πέρυσι και είδα που είχαν βάλει την τότε διοίκηση. Είναι ένα απλό δημοσιογραφικό θεωρείο στο οποίο είσαι εκτεθειμένος. Δεχόμασταν ύβρεις συνεχώς. Ακούγονταν διάφορα κοσμητικά για εμάς και τις οικογένειες μας ενώ δεχόμασταν μπουκάλια και πέτρες. Είναι ένα τραγικό φαινόμενο αυτό που συμβαίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο», ενώ πρόσθεσε ακόμα πως:


«Είναι μεγάλο λάθος να βάζουν τους φιλοξενούμενους εκεί και να είναι εύκολος στόχος. Υπήρχε φιλοξενούμενος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο γήπεδο, ήταν ήσυχος σε όλο το παιχνίδι και επειδή μας πετούσαν μπουκάλια, τον πέτυχαν και αυτόν. Όπως και ο σκάουτερ της ομάδας που δέχθηκε ένα στο κεφάλι.

Καταδικάζουμε όλες αυτές τις τακτικές. Φροντίζουμε σε όσους έρχονται να τους δείχνουμε τι σημαίνει ΑΡΗΣ και το πολιτισμό μας.

Για την εμφάνιση του ΑΡΗ κόντρα στο Λεβαδειακό: «Χαίρομαι γιατί βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται. Κατεβαίνει στο γήπεδο και σε ικανοποιεί. Είχαμε μέσο όρο ηλικίας στην Λειβαδιά τα 22 χρόνια. Ακόμα και όταν μείναμε με δέκα παίκτες, πάλεψαν το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα είναι δικιά μας ευθύνη να αντιμετωπίσουμε τα εξωαγωνιστικά θέματα».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ